Sinds 1998

Helpen we jaarlijks 1.500 bedrijven met het vinden van de juiste stagiair, afstudeerder of parttime student

Wat doen wij voor jouw bedrijf?

Als bedrijf ondersteunen wij je bij het opstellen van een (stage)opdracht die wordt goedgekeurd door hogescholen. Je vindt via ons de juiste student door een zorgvuldige voorselectie (o.a. via persoonlijkheidsassessments). In de stagemanagement workshop leer je als bedrijf hoe studenten meer rendement kunnen opleveren door ze de juiste begeleiding te geven.

Waarom jullie student via StudentenBureau?

Als bedrijf ondersteunen wij je bij het vinden van de best passende student. Ons gehele proces is gericht op de belofte die wij je maken: ‘Gegarandeerd en gemakkelijk een succesvolle student’. Hier horen uiteraard een aantal garanties bij die we je bieden:

Gegarandeerde goedkeuring

Gegarandeerde goedkeuring

Door onze kennis van goedkeuringstrajecten van stages garanderen wij dat de omschrijving die wij met jullie maken ook door school goedgekeurd wordt.
Gegarandeerde proeftijd

Gegarandeerde proeftijd

Op iedere student die start, krijgen jullie een proeftijd van twee weken na de start van de student. In die periode gaan wij opnieuw op zoek naar een passende student.
Gegarandeerde nazorg

Gegarandeerde nazorg

In de workshop stagemanagement van één middag delen we kennis hoe je in een half jaar meer rendement uit je stagiair kunt halen.
Gegarandeerde begeleiding

Gegarandeerde begeleiding

Tijdens de stage coachen wij de student d.m.v. coach- & skypegesprekken. Door deze begeleiding garanderen wij minimaal een 7 als resultaat!