Sinds 1998

Helpen we jaarlijks 1.500 bedrijven met het vinden van de juiste stagiair, afstudeerder of parttime student

Wat doen wij voor jouw bedrijf?

Dit is eigenlijk heel erg simpel! Wij zorgen ervoor dat we alles uit handen nemen voor jullie. StudentenBureau is een organisatie die de bemiddeling doet tussen bedrijf en student en zorgen er zo voor dat we vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wij willen de perfecte match vinden tussen bedrijf en student en dit doen we al meer dan 20 jaar lang met veel plezier én succes.

Wat nemen wij uit handen voor jullie?

  • Wij garanderen een goedkeuring vanuit school.
  • Gegarandeerde proeftijd waarin jullie kunnen kijken of jullie daadwerkelijk geschikt zijn voor elkaar.
  • Begeleiding vanuit StudentenBureau! Wij verzorgen een stagemanagement workshop voor bedrijven die hier interesse in hebben met allerlei tips voor jullie als bedrijf.
  • Coaching d.m.v. coach- en skypegesprekken met de student.
  • Voorselectie. Wij zorgen voor een perfecte kandidaat voor jullie bedrijf.

De bedrijvenkant:

Wij van StudentenBureau gaan persoonlijk langs bij het bedrijf om te kijken wat voor bedrijf het is, of het geschikt is als stagebedrijf en het moet natuurlijk ook voldoen aan een aantal eisen vanuit ons en vanuit school. Wij vinden namelijk dat een stagiair net zo waardevol is voor een organisatie als een volwaardige medewerker. Daarom stellen wij een aantal eisen waar een bedrijf aan moet voldoen:

  • Minimaal een stagevergoeding van €300,- per maand voor de stagiair.
  • Het bedrijf beschikt over een begeleider die HBO waardige stagiairs kan begeleiden.

De studentenkant:

Wij gaan op zoek naar een student die bij jullie bedrijf past. Hebben jullie een vraagstuk dat over HRM gaat dan gaan wij op zoek naar een HRM student die perfect aansluit bij jullie vraagstuk. Als we deze eenmaal gevonden hebben dan nemen we contact op met deze student. Wij laten ze een assessment maken en een cv opsturen, hierna zullen we ze uitnodigen voor een intake gesprek op kantoor om ze beter te leren kennen en wat dieper door te vragen zodat wij echt een goede indruk krijgen wij de student is en wat voor persoon dit is. Als wij denken dat dit een persoon is die echt de perfecte match zal vormen voor jullie bedrijf dan zullen we dit profiel bij jullie voorleggen (dit kunnen ook meerdere profielen zijn). Het enige wat jullie dan moeten doen is laten weten of jullie het eens zijn met het profiel dat wij voorleggen en dan kan hij of zij op sollicitatiegesprek komen.

Wat nou als het profiel niet bevalt?

Geen man over boord, want wij gaan daarna gewoon verder met zoeken. Onze taak is het om jullie te voorzien van een goede student die bij jullie past. Wij zullen dit dus ook blijven doen totdat wij deze student gevonden hebben voor jullie.

Waarom jullie student via StudentenBureau?

Als bedrijf ondersteunen wij je bij het vinden van de best passende student. Ons gehele proces is gericht op de belofte die wij je maken: ‘Gegarandeerd en gemakkelijk een succesvolle student’. Hier horen uiteraard een aantal garanties bij die we je bieden:

Gegarandeerde goedkeuring

Gegarandeerde goedkeuring

Door onze kennis van goedkeuringstrajecten van stages garanderen wij dat de omschrijving die wij met jullie maken ook door school goedgekeurd wordt.
Gegarandeerde proeftijd

Gegarandeerde proeftijd

Op iedere student die start, krijgen jullie een proeftijd van twee weken na de start van de student. In die periode gaan wij opnieuw op zoek naar een passende student.
Gegarandeerde nazorg

Gegarandeerde nazorg

In de workshop stagemanagement van één middag delen we kennis hoe je in een half jaar meer rendement uit je stagiair kunt halen.
Gegarandeerde begeleiding

Gegarandeerde begeleiding

Tijdens de stage coachen wij de student d.m.v. coach- & skypegesprekken. Door deze begeleiding garanderen wij minimaal een 7 als resultaat!