Bedrijfskundige studente is op zoek naar een 3e jaars meewerkstage voor 20 weken in de regio van Amersfoort

Lindsey

Lindsey kan aan de slag met procesverbeteringen, administratie en marketing

Dit is Lindsey

Mag ik je voorstellen aan Lindsey? Ze studeert Bedrijfskunde MER en zoekt per september een meewerkstage voor 20 weken in de regio van Amersfoort.

Lindsey heeft voor de opleiding gekozen omdat ze economie interessant vond. Binnen de opleiding heeft ze gemerkt dat de de projecten het leukst vindt omdat ze dan meer praktijkgericht bezig is. Processen vindt ze dan ook leuk, maar marketing vindt ze leuker. Om die reden zoekt ze een stage waarbij ze haar marketing skills kan verbeteren.

Lindsey heeft vanuit haar bijbaan ervaring op gedaan bij een software ontwikkelaar voor apotheken waarbij zij zich bezig houdt met sepa machtingen en allerlei administratieve werkzaamheden. In haar werk is ze erg nauwkeurig en ijverig om haar werkzaamheden af te krijgen waarbij ze de juiste focus kan bewaren. Haar werk is ook erg controlerend waarvoor ze haar analytische vaardigheden in zet.
Lindsey werkt ook in een supermarkt waar ze haar sociale kant meer in zet. In een team is Lindsey vooral sturend en kan ze goed met anderen overweg.
Lindsey kan ook goed plannen met haar gestructureerde werkwijze. Iets wat ze lastiger vindt is het aannemen van andere ideeën, omdat ze het graag op haar manier uit wil voeren.

Lindsey heeft binnen haar opleidingen marketingplannen geschreven waarbij ze ook marktonderzoek moest uitvoeren en organisaties moest benaderen. Zelf wil ze zich meer ontwikkelen op het gebied van marketing. Hiervoor gaat ze zich de komende zomer meer verdiepen door marketing cursussen te volgen en social media verder te ontdekken.

In haar stage is ze op zoek naar een organisatie waar ze onder de juiste begeleiding wat kan leren en verschillende werkzaamheden op kan pakken zodat geen dag hetzelfde is. Kan Lindsey dit bij jullie in de organisatie gaan oppakken?

Dit kan Lindsey voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Lindsey heeft voor het Ministerie van Defensie samen met een projectgroep de missie MINUSMA naar Mali opnieuw gepland. Dit omdat in deze missie veel fouten zijn gemaakt en het Ministerie van Defensie hoopt dat zij op deze manier nieuwe inzichten kunnen krijgen. Hierin is Lindsey verantwoordelijk geweest voor de planning, taakverdeling, vormgeving en het bewaken van gestelde deadlines. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan verschillende onderdelen in dit project, waaronder de planning van de missie en de begroting.

Lindsey heeft voor het artiest-managementbureau genaamd '88 Music Management' in samenwerking met een projectgroep een waardepropositie gemaakt. hierin is zij verantwoordelijk geweest voor de planning, taakverdeling, vormgeving en het bewaken van deadlines. Ook heeft zij opgetreden als contactpersoon naar dit bedrijf en heeft zij onder andere meegewerkt aan het creëren van het klantprofiel binnen de waardepropositie.

Lindsey is voor de stichting genaamd 'Stichting Projectmanagement in de Zorg' samen met een projectgroep bezig met het maken van een marketingplan. Deze stichting pleit voor beter projectmanagement in de zorgsector met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Deze stichting heeft nog niet de juiste strategie gevonden om de zorgorganisaties waar verbetering van projectmanagement nodig is ook te bereiken. Lindsey is binnen dit project verantwoordelijk voor de planning, taakverdeling, vormgeving en het bewaken van de deadlines. Ook treedt zij op als contactpersoon naar de stichting en werkt zij met de projectgroep samen aan het marketingplan.