Engineeringstudent is opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Stijn

Stijn kan een stuk projectmanagement oppakken en zijn onderzoek uitvoeren richting het (her)ontwerpen van machines!

Dit is Stijn

Ik wil je graag voorstellen aan Stijn!

Stijn is een 22 jaar oude, 4e-jaars werktuigbouwkundestudent. Hij is enorm enthousiast over zijn vakgebied en heeft hierom ook een eigen bedrijf opgezet waarin hij dit werk kan uitvoeren. Zo is hij nu bezig met een opdracht bij Mora. In zijn vrije tijd sleutelt Stijn ook graag aan motors. Door vorige stages en zijn eigen bedrijf heeft hij al veel ervaring in de praktijk, nu wil hij graag zijn kennis uitbreiden door ook de kans te krijgen meer ervaring op te doen in projectmanagement. Tijdens de 20-weken durende periode zal Stijn 40-uur per week stage lopen. Stijn is in het bezit van een auto maar wil graag aan de slag in regio Maastricht.

Nu Stijn veel werkzaam is geweest in de praktijk wil hij graag de projectmanagementkant ontdekken. Hij is graag met mensen bezig en houd van een uitdaging. Stijn wil graag de ruimte krijgen om zelf aan de slag te gaan en eigen verantwoordelijkheid te krijgen. In overleg met het bedrijf zal het onderzoek bepaald worden.

Stijn is enorm gepassioneerd in het vak, hij praat over- en doet zijn werk met veel plezier. Kenmerken die Stijn typeren zijn:
- Vrolijk
- Enthousiast
- Leergierig
- Sociaal
- Harde werker

Heb jij een leuke, uitdagende opdracht voor Stijn in jouw bedrijf?

Dit kan Stijn voor je doen

- (Her)ontwerpen en optimaliseren van machines
- Meewerken met het ontwerpen van een nieuwe productielijn
- Oppakken van overige werktuigbouwkundige projecten
- Projectmanagement
- Kop tot staart onderzoek