Een creatieve werktuigbouwkunde student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Femke

Femke gaat helpen bij het out of the box bedenken van een technische 3D oplossing, die in de praktijk ingezet gaat worden.

Dit is Femke

Dit is Femke. Deze werktuigbouwkunde student is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Femke is graag bezig met het bedenken van een creatieve oplossing binnen het technische kader. Als eindproduct wil Femke graag een 3D concept uitwerken. Femke is 20 weken beschikbaar voor het uitvoeren van de afstudeerstage.

Femke is van haar havodiploma naar de opleiding werktuigbouwkunde gegaan. Haar technische interesse is ontstaan door de verhalen van haar vader. Hij maakte verre reizen om wereldwijde technische oplossingen te bedenken. Femke heeft in haar toekomst visie werkreizen hoog staan.

Tijdens de studie heeft Femke veel geleerd. In haar eerste jaar heeft ze elke semester minimaal 9 vakken gehad. Wiskunde, aandrijftechniek, stroomleer en natuurkunde zijn daar een voorbeeld van. Ook heeft ze een goed gevoel voor scheikunde.

Femke heeft de minor aerospace gevolgd. Hierbij heeft ze veel geleerd op het gebied van technische Engels en over de techniek. Tijdens haar studie heeft ze gewerkt met de programma's Microsoft word, Solidworks en Inventor. Andere tekenprogramma's worden vooral even wennen, maar de basis is bekend. Daarnaast spreek ze vloeiend de Nederlandse taal.

In haar vrije tijd is Femke bezig met snowboarden, dansen en koken. Ze is een echte creatieve out of the box denker. Femke ziet haar zelf als een echte inspiratiebron voor nieuwe idee binnen de techniek. Een valkuil is dat het te uniek en te duur is. Door de juiste begeleiding wordt dit plan een realistisch en haalbaar product. Ten slotte is Femke een zorgzame en sociale student, die graag om kan gaan met iedereen.

Kan Femke aan de slag binnen jullie organisatie?

Dit kan Femke voor je doen

- 3D tekeningen maken
- Conceptproducten tekenen
- eventueel procesverbetering

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Femke heeft vanuit een schoolopdracht gewerkt aan een optimalisatie opdracht. Hierbij heeft ze gewerkt met robotisering van grijparmen. Hierbij heeft ze verschillende creatieve ideeën bedacht, die toegepast zijn op de opdracht.

Femke heeft stagegelopen bij een farmaceutische onderneming om de processen aan de hand van een 3D tekening te verbeteren. Dit is geluk aan de hand van verschillende concepten uit te denken, die rekening houden met de schonen omgeving van de machine.