Bryan is een hbo student werktuigbouwkunde en per september op zoek naar een meewerkstage!

Bryan

Bryan kan diverse werktuigbouwkundige werkzaamheden oppakken.

Dit is Bryan

Graag stel ik je voor aan Bryan!

Bryan volgt de hbo studie werktuigbouwkunde. Voordat hij deze studie begon heeft hij de mbo studie WEMI gedaan. Dit was een studie werktuigbouwkunde in combinatie met mechatronica en installatietechniek. Het eerste jaar was ook zeer algemeen. Na het eerste jaar koos hij de richting werktuigbouwkunde. Vanaf jongs af aan heeft hij affiniteit met techniek. Zo sleutelt hij in zijn vrije tijd graag aan auto's.

Tijdens zijn mbo studie heeft Bryan bij diverse organisaties stage gelopen. In tegenstelling tot andere hbo studenten, beschikt hij al over flink wat ervaring. Tijdens zijn laatste stage was hij actief bij een bedrijf die machines ontwerpen voor metaalbewerking.

Na het behalen van zijn mbo studie wilde Bryan graag door naar het hbo. Met als reden dat hij dan ook later meer doorgroeimogelijkheden heeft binnen een organisatie.

Per september zoekt hij een stage voor de periode van 20 weken, 4 a 5 dagen per week. Bryan staat open voor diverse werktuigbouwkundige werkzaamheden. Zo zou hij het ook leuk vinden om de schakel te zijn tussen de werkvloer en de mensen op kantoor. De richting mechatronica is ook iets wat hem interesseert.

Dit kan Bryan voor je doen

Bryan kan aan de slag met diverse tekenprogramma's:

- Autocad (ook 2D)
- Inventor
- Solidworks
- Ook staat hij open voor werktuigbouwkundige werkzaamheden en wilt hij graag een project oppakken om bijvoorbeeld een prototype te ontwerpen.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Bryan heeft bij een bedrijf in Weesp een opslag unit ontwikkeld speciaal voor mallen die worden gebruikt voor de freesbanken

Bryan heeft bij een ander stagebedrijf frees en draaibanken volledig gedemonteerd en weer volledig opgebouwd, daarnaast ook ingebruik gesteld op de zaak om te testen of alles goed is en ook in gebruik gesteld bij de klant.

Bryan heeft bij een ander bedrijf branderkasten opgebouwd van de behuizing tot aan de brander/lucht unit.