Student Architectal Design op zoek naar een stage en vervolgens een vaste functie

Ganda

Ganda kan aan de slag met verschillende werkzaamheden op het gebied van werkvoorbereiding

Dit is Ganda

Ganda is op zoek naar een fulltime stage van 3 maanden, waarna zij aan zou kunnen blijven in een vaste functie. Ganda is een ambitieuze student, op zoek naar een fulltime stage van 3 maanden, waar zij vervolgens aan zou kunnen blijven in een vaste functie. Op dit moment zit Ganda in haar tweede jaar Architectal Design HBO. Voordat ze deze opleiding begon, heeft ze haar mbo4-diploma Bouwkunde behaald. Hoewel haar interesse in eerste instantie bij architectuur lag, ontdekte ze dat interieurontwerp niet helemaal bij haar paste aangezien zij toch de technische kant op wil. 

Dankzij haar stage-ervaring heeft Ganda al een solide basis in werkvoorbereiding. Ze heeft stage gelopen bij een funderingsbedrijf waar ze op de bouwplaats werkte. Hier heeft ze haar vaardigheden in werkvoorbereiding aangescherpt en haar kennis van de bouwsector vergroot. Tijdens haar stage bij Heijmans heeft ze tekeningen uitgewerkt en ervaring opgedaan met AutoCAD. Ook heeft ze ervaring opgedaan in de alternatieve bouwsector.

Voor haar toekomstige stage wil Ganda zich graag verder ontwikkelen op het gebied van werkvoorbereiding. Ze is op zoek naar een organisatie waar ze kan blijven werken en doorgroeien na haar stage. Ganda is beschikbaar vanaf begin mei en is in staat om drie maanden fulltime stage te lopen. Na deze periode zou ze graag bij de organisatie blijven werken in een vaste functie.

Ganda is een harde werker die bereid is om zich volledig in te zetten voor haar werk en om nieuwe vaardigheden te leren. Ze heeft een sterke achtergrond in bouwkunde en werkvoorbereiding en is op zoek naar een organisatie waar ze deze vaardigheden verder kan ontwikkelen. Met haar positieve houding en toewijding aan haar werk zal ze een waardevolle aanwinst zijn voor elke organisatie in de bouwsector.

Dit kan Ganda voor je doen

✔ Werkvoorbereiding
✔ Ondersteuning bieden op verschillende gebieden
✔ fulltime meewerken
✔ Doorgroeien in een vaste functie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Het creëren van een woonconcept tijdens haar stage bij Heijmans en dit verder uit te werken tot een project. De ontworpen woningen waren bedoeld voor mensen die socialer en goedkoper willen wonen.
Het uiteindelijke resultaat was een ontwerp van gemeenschap van kleine woningen met gedeelde groene ruimtes. Deze ideeën werden uitgewerkt als schetsen, 3D tekeningen, logo's en definitieve plattegronden.

’A house is not a home’ dit was het titel van de de tentoonstelling tijdend de Dutch Design Week, waar Ganda deel van uitmaakte tijdens haar eerste jaar op de Gerrit Rietveld Academie. De tentoonstelling ging over onderzoek doen naar het idee ‘hoe een huis een thuis wordt? En een thuis een huis?’ De uiteindelijke resultaat waren zelf gemaakte (huis) objecten.