Shari, een ambitieuze en leergierige student op zoek naar een design bijbaan voor ongeveer 16 tot 24 uur per week

Shari

Dit is Shari

Ik stel je graag voor aan Shari! Shari is een leergierige student uit Amsterdam en ze is opzoek naar een parttime baan voor ongeveer 16-24 uur per week in de design/film. Ze is opzoek naar een creatieve baan waar zij ervaring kan opdoen en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Shari is begonnen aan de universitaire opleiding Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam, vanwege haar passie voor de film- en televisiewereld. Daarom heeft ze tijdens haar studie ook gekozen voor de specialisatie Televisie en Film. Ze heeft tijdens haar opleiding aan meegewerkt in de productie en redactie van short films en documentaires op de UvA. Daarnaast heeft ze in 2022 een productiestage gevolgd bij de talkshow Op1, waarbij ze de contactpersoon was tussen presentatoren en de productie. Na haar stage is ze hier blijven werken in de vorm van een parttime baan als DLS-er. Als onderdeel van de beeldredactie is ze verantwoordelijk voor het (stilstaand) beeld in de uitzending.

Shari heeft gevorderde ervaring met Photoshop en is ook handig met de programma's Illustrator en Premier Pro. Daarnaast is ze ook het programma After Effects aan het leren. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te leren. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te schilderen, tekenen, sporten en wandelen. Ze is op zoek naar een bijbaan buiten de tv-wereld, waarbij ze haar design skills verder kan ontwikkelen. De woorden die Shari omschrijven zijn:
✔ Ambitieus
✔ Creatief
✔ Leergierig
✔ Betrouwbaar
✔ Loyaal

Shari is per direct beschikbaar voor een grafische bijbaan voor 16-24 uur per week. Heb jij een leuke uitdaging voor Shari?

Dit kan Shari voor je doen

✔ Werken met onder andere Photoshop, Illustrator en Premier Pro
✔ Grafisch ontwerpen van brochures/flyers
✔ Redactie en productie assistentie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Shari heeft als beeldredacteur bij de talkshow Op1, voor nu al tientallen uitzendingen, de afbeeldingen verzorgd voor tijdens de uitzending. Deze afbeeldingen (DLS-en) zijn bewerkt via Adobe photoshop en met regelmaat worden er bewegende creaties gemaakt via premiere pro en/of after effects. Deze beelden zijn altijd passend bij de onderwerpen in de talkshow en onmisbaar voor de uitzending.

Shari heeft op 15 februari meegewerkt aan de uitzending van GIRO555 voor Turkije & Syrie. Hierbij heeft ze als ondersteunend beeldredacteur meegeholpen met het zoeken, bewerken en klaarzetten van de afbeeldingen voor het talkshowgedeelte van de uitzending. Ze heeft laten zien dat ze kan samenwerken met verschillende functies en onder tijdsdruk kan leveren.