Tobias (24) is een hbo-student international business en per direct op zoek naar een marketing gerelateerde bijbaan voor 12 uur per week.

Tobias

Tobias kan diverse marketing werkzaamheden uitvoeren binnen een organisatie.

Dit is Tobias

Graag stel ik je voor aan Tobias!

Na het behalen van zijn mbo studie marketing en communicatie, vond hij het lastig om een volgende stap te zetten. Toen kwam hij uit bij psychologie. Toen hij eenmaal met de studie bezig was, kwam hij erachter dat het toch niet passend was.

Uiteindelijk is Tobias uitgekomen bij de hbo-opleiding international business. Met name het marketing en internationale aspect trekt hem erg.

Tijdens zijn mbo-studie heeft Tobias ook de nodige praktijkervaring opgedaan. Zo heeft hij twee eerdere marketing stages afgerond. Tobias is met name goed in het analytische gedeelte van marketing. Hij heeft leren werken met SEO,SEA en Google Analytics. Hij staat er voor open om ook meer te leren omtrent content creatie, bijv. voor de website en de socials.

Hij is per direct beschikbaar voor 12 uur per week. Hij kan de gehele vrijdag aan de slag en dan maandag of dinsdag een ochtend. Ook beschikt hij over eigen vervoer.

Dit kan Tobias voor je doen

- online marketing werkzaamheden
- SEO,SEA, Google Analytics

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

; Voor de opleiding Psychologie heeft Tobias een adaptieve vragenlijst geprogrammeerd met Python.

; Voor dezelfde opleiding heeft Tobias ook een Wordpress website gebouwd voor zijn eigen interventie voor mindfulness, maar wegens het stopzetten van de studie is de website offline.

Voor zijn huidige opleiding heeft Tobias voor meerdere bedrijven een uitbreidingsstratgie geanalyseerd.

; Van een klein bedrijf gespecialiseerd in flessen voor babypoeder.

; En van een bedrijf die door het hele land alle rolcontainers en transportpallets van alle supermarkten en winkels beheerd.

Tijdens zijn stage bij Moddit in Nijverdal heeft Tobias vele website van klanten onderhouden. Kleine teksten geschreven. En kleine werkzaamheden gedaan in de back-end van website met HTML.