Szymon student International Business and Management op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage!

Szymon

Szymon kan verschillende marketing gerelateerd werkzaamheden op zich nemen en daarnaast een onderzoek uitvoeren

Dit is Szymon

Mag ik je voorstellen aan Szymon (22)? Szymon is een gedreven 3e jaars student International Business & Management aan het TIO in Amsterdam. Van jongs af aan heeft hij een grote interesse gehad in het bedrijfsleven, hoewel hij aanvankelijk nog niet wist welke specifieke richting hij op wilde gaan. De brede opleiding International Business & Management bood hem de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende vakgebieden, zoals marketing en finance, waardoor hij een goed inzicht heeft gekregen in diverse aspecten van het bedrijfsleven. Dit heeft zijn keuze voor deze opleiding bevestigd, aangezien het perfect aansluit bij zijn interesses.

Binnen zijn studie heeft Szymon ontdekt dat zijn passie vooral ligt op het gebied van marketing, zowel op creatief als analytisch vlak. Hij vindt het fascinerend om te onderzoeken hoe marketingstrategieën kunnen bijdragen aan het succes van een bedrijf. Daarnaast heeft hij ook interesse getoond in projectmanagement en heeft hij verschillende projecten op dit gebied uitgevoerd. Een opvallend project was het gezamenlijke onderzoek naar de organisatie van een luxe auto-evenement, waarbij hij en zijn team de investering, marketing en uiteindelijke opbrengst analyseerden. Als onderdeel van dit project hebben ze ook een website gebouwd om een voorbeeld te geven van hoe het evenement eruit zou zien.

Naast zijn opleiding is Szymon ook bezig met het opzetten van zijn eigen kledinglijn. Hij heeft al twee verschillende websites gebouwd en heeft waardevolle ervaring opgedaan met web ontwikkeling en het inzetten van marketingstrategieën om zijn producten te promoten. Deze ondernemende instelling toont zijn creativiteit en zijn vermogen om marketingprincipes in de praktijk toe te passen.

Szymon staat bekend als een zeer behulpzaam persoon in zijn vrienden- en familiekring. Hij is altijd bereid om anderen te helpen en zorgt ervoor dat hij aan zijn verplichtingen voldoet. Hij erkent echter dat hij soms perfectionistisch kan zijn, wat betekent dat hij extra tijd aan opdrachten besteedt om ervoor te zorgen dat ze aan zijn hoge standaarden voldoen.

Met zijn combinatie van theoretische kennis, praktische vaardigheden op het gebied van marketing en projectmanagement, en zijn gedrevenheid om te slagen, is Szymon een uitstekende kandidaat voor een marketing gerelateerde meewerkstage. Hij is op zoek naar een stage waar hij 4 dagen per week kan meewerken en de overige dag kan besteden aan zijn onderzoek. Szymon is enthousiast om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan een organisatie op het gebied van marketing, website-onderhoud, SEO/SEA, Social media marketing en andere marketing gerelateerde werkzaamheden.

Woorden die Szymon omschrijven:
- Doorzetter
- Perfectionistisch
- Nauwkeurig
- Hardwerkend
- Ambitieus

Dit kan Szymon voor je doen

✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Marketing gerelateerde werkzaamheden op zich nemen
✔ Een onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de opleiding heeft Szymon het vak "Student Company" gevolgd. Dit vak houdt in dat een groep studenten samen een eigen bedrijf opzetten. Het projectgroep van Szymon probeerde een eigen gin merk op te zetten en verkopen. Helaas was het uiteindelijk niet helemaal gelukt door bepaalde omstandigheden. Wel heeft Szymon een mooie ervaring opgedaan op het gebied van een bedrijf opzetten.

Szymon houdt zich graag bezig met muziek in zijn vrije tijd. Op dit moment draait hij nu nog voor zichzelf en vrienden, maar hij wil in de toekomst voor groter publiek draaien. Hierdoor heeft Szymon al wat kennis op het gebied van muziek en evenementen. Na zijn opleiding is Szymon zelfs van plan om een eigen evenementenorganisatie op te zetten. Hij heeft de basis van projecten organiseren al tijdens het vak project management geleerd.

In de afgelopen 2 jaar heeft Szymon zich naast zijn opleiding veel bezig gehouden met handelen op de beurs. Hij handelde vooral cryptocurrency, maar soms ook aandelen. Daarnaast heeft Szymon een onderzoek uitgevoerd voor het vak Marktonderzoek waarin hij ging onderzoeken:
"Waarom kan cryptocurrency de huidige economie veranderen?"