Student international business and management per september op zoek naar een marketing afstudeerstage

Rafik

Rafik kan naast het uitvoeren van een internationaal marketingplan 2 dagen in de week meewerken

Dit is Rafik

Ik stel je graag voor aan Rafik. Hij studeert international business and management en zoekt per september een afstudeerstage. Tijdens zijn afstudeerstage kan hij 4 dagen op kantoor aanwezig zijn en daarvan 2 dagen meewerken.

Na het behalen van zijn havodiploma is Rafik gestart met bedrijfseconomie. Echter bleek dit voor hem te cijfermatig en is hij op zoek gegaan naar een wat bredere economische studie. Hij heeft altijd al interesse gehad in verschillende culturen. Daarbij was het internationale aspect en de bijbehorende opdrachten en stages ook zeker belangrijk bij zijn keuze voor deze studie.

Binnen zijn huidige studie spreekt online marketing en communicatie hem erg aan. Rafik is een creatieve denker. Hij vindt het leuk om campagnes op te zetten om de doelgroep te bereiken. Naast het bedenken van concepten, vindt hij het ook leuk om dit uit te werken. Hij heeft nog weinig ervaring met Photoshop of Indesign, maar wil zich hier wel meer in verdiepen. Voor zijn eigen bedrijfje als muziek producer maakt hij ook online content voor zijn YouTube en sociale media kanalen. Zo maakt hij bijvoorbeeld filmpjes of creatieve content om meer klanten te bereiken.

Rafik heeft vanuit zijn eerdere stage al kennis van SEO en SEA. Tijdens zijn stage bij Parkmobile was hij medeverantwoordelijk voor het bedenken en maken van campagnes en heeft hij SEO content geschreven. Verder heeft hij een big data onderzoek uitgevoerd. Hij heeft aan de hand van alle beschikbare data gekeken waar de organisatie hun marketingacties op uit konden zetten.

Rafik is ook op uitwisseling geweest naar Marseille. Hij heeft hier verschillende vakken gevolgd op gebied van online marketing binnen verschillende culturen.

In 2016 heeft Rafik een tussenjaar gehad. In dit jaar heeft hij samen met een vriend een bezorgingsbedrijf opgezet. Toen bestond Uber eats nog niet en bezorgde hij bestellingen van McDonald's en KFC. Aangezien de concurrentie nu erg groot is, is hij hier uiteindelijk mee gestopt.

Ik heb Rafik leren kennen als een sociale en creatieve student. Hij gaat voor zijn doelen en wil het beste uit zijn studie halen. Woorden die Rafik omschrijven:
- Creatief
- Analytisch
- Empathisch
- Flexibel
- Aanpassingsvermogen

Dit kan Rafik voor je doen

✔ Digital marketing
✔ Creative marketing
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In de periode April-September 2021 is Rafik actief geweest als Product Marketing Manager, Project Power Platform voor Microsoft. Rafik ondersteunde de product manager in Nederland en dacht na over nieuwe marketingcampagnes en ideeën voor het Power Platform. Ook werkte hij aan verschillende Hackathons, waarin hij in samenwerking met andere medewerkers Power Apps bouwde gebaseerd op use cases. Tijdens deze periode is Rafik's interesse in een carrière binnen de IT en Marketing sterk toegenomen.

In de periode van februari - juli 2020 is Rafik actief geweest als Marketing Intern bij ParkMobile, de grootste digitale parkeer provider van Nederland. Deze stage heeft hij afgerond met een 8,4 als eindresultaat. Rafik heeft de marketing manager van Nederland en België ondersteunt met taken als; Het analyseren van parkeerdata in de grootste steden van Nederland en België, welke werd gebruikt om gerichte marketing campagnes op te zetten. Het onderzoeken en analyseren van manieren om de B2B lead generation te versterken op de website en het schrijven van SEO content voor de website.