Student International Business and Management op zoek naar een sales gerelateerde meewerkstage

Arya

Arya kan ondersteuning bieden op sales gebied en kan ondersteuning bieden aan verschillende teams

Dit is Arya

Mag ik je voorstellen aan Arya? Arya is een ambitieuze 1e jaars student International Business & Management aan het TIO in Amsterdam. Vanaf 22 mei gaat Arya 15 weken stage lopen waarbij hij volledig zal meewerken en daarnaast een aantal opdrachten vanuit zijn opleiding uit zal voeren. Arya is erg geïnteresseerd in sales en zou het leuk vinden om dit te combineren met marketing. Dankzij de brede opzet van zijn opleiding kan Arya verschillende kanten op, maar zijn interesse gaat vooral richting sales.

Tijdens zijn opleiding heeft Arya al verschillende projecten en ervaringen opgedaan op het gebied van sales, naast zijn eerdere bijbaan in de sales. En Arya is nu klaar om deze vaardigheden toe te passen in de praktijk. Arya is een communicatieve en zelfverzekerde persoonlijkheid. Hij kan zowel in het Engels als in het Nederlands vloeiend communiceren en is comfortabel in het voeren van gesprekken in beide talen.

Als stagiair zal Arya proactief zijn en initiatief tonen om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten. Hij heeft een sterke interesse in de zakelijke wereld en is vastberaden om succesvol te zijn in zijn carrière. Arya is een teamspeler en zal zich volledig inzetten om bij te dragen aan het succes van het bedrijf waar hij stage gaat lopen.

In het algemeen is Arya een gedreven en zelfverzekerde student die hard werkt om zijn doelen te bereiken. Zijn passie voor sales, gecombineerd met zijn communicatie- en marketingvaardigheden, maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk bedrijf dat op zoek is naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair.

Woorden die Arya omschrijven:
- Gemotiveerd
- Vastberaden
- Gedisciplineerd
- Doorzetter

Dit kan Arya voor je doen

✔ 36 tot 40 uur per week meewerken
✔ Sales/accountmanagement
✔ Marketing