Student international business & management opzoek naar een afstudeerstage

Britt

Britt kan op internationaal niveau een vraagstuk oplossen en jullie marketing afdeling ondersteunen

Dit is Britt

Mag ik je voorstellen aan Britt (20)? Britt is voor haar HBO opleiding international business & management opzoek naar een bedrijf waar zij 5 maanden ondersteuning mag bieden in de vorm van een afstudeerstage. Tijdens deze periode kan ze voor jullie een marketing gerelateerd vraagstuk oplossen en ondersteuning bieden op de marketing afdeling. Gezien de grootte van het onderzoek zou ze wel graag 2 tot 3 dagen per week reserveren om te werken aan het onderzoek, de bevindingen daaruit zal ze dan de overige dagen kunnen implementeren in de praktijk.

Het commerciële en internationale deel van de opleiding sprak Britt erg aan. Zo kwam ze redelijk snel na het behalen van haar HAVO diploma op de open dag terecht en had ze haar opleiding gevonden. Drie jaar later kan ze met zekerheid zeggen dat het de juiste keuze was. Naast de marketing, communicatie en business vakken, spreekt finance Britt ook erg aan. Zo maakte ze de keuze voor een minor beleggen en een major finance. Naast de vele theoretische kennis heeft Britt ook praktijk ervaring opgedaan tijdens haar meewerkstage. Ze is bij haar stagebedrijf werkzaam op de marketing afdeling en helpt met diverse aspecten. Meer over deze ervaring lees je onder het kopje 'ervaring'.

Woorden die Britt omschrijven:
- Sociaal
- Aanpakker
- Teamplayer (maar ook erg zelfstandig)
- Open-minded
- Communicatief vaardig (NL & ENG (Engelstalige opleiding))

Dit kan Britt voor je doen

✔ Internationaal vraagstuk oplossen
✔ Marketing en communicatie gerelateerde werkzaamheden oppakken
✔ Content creëren en verwerken
✔ Strategisch en commercieel ondersteunen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Op dit moment is Britt bezig met haar stage bij Leoprinting. Binnen dit bedrijf maakt ze deel uit van het marketing team. Hier ze verantwoordelijk is voor, onder andere, de wekelijkse nieuwsbrieven, het contact leggen met leveranciers en het klantvriendelijk maken van de website. Dit is de eerste officiële stage die ze heeft gedaan/ aan het doen is. Tijdens haar middelbare school periode heeft ze twee snuffelstages van een week gedaan. De snuffelstage die ze het leukste vond, was bij GP Groot. Hier liep ze mee met het PR team. De andere snuffelstage was een administratieve stage bij de Stayokay in Egmond.

Tijdens haar HBO opleiding International Business heeft ze twee bijbaantjes gehad. Zo heeft ze 5 jaar bij de Albert Heijn en 5 jaar als bediening bij Creigthon's restaurant gewerkt. Deze 2 baantjes waren in dezelfde periode, dus heeft ze geleerd om haar tijd goed in te delen en prioriteiten te stellen. Ook heeft ze bij deze baantjes geleerd om zowel een teamplayer als een zelfstandige te zijn.