Student international business & entrepreneurship op zoek naar een afstudeerstage per augustus

Aisha

Dit is Aisha

Voor je ligt het profiel van Aisha (21 jaar) uit Amsterdam. Aisha is voor haar HBO opleiding international business & entrepreneurship opzoek naar een afstudeerstage startend vanaf augustus. Haar afstudeerstage ziet er als volgt uit:
- 6 maanden stage lopen, bedrijf leren kennen, werkzaamheden verrichten en ervaring opdoen
- de 4 maanden daarna een vraagstuk oplossen door het doen van een onderzoek

De opleiding die Aisha volgt is een breed georiënteerde opleiding. De studenten leren eigenlijk wat er allemaal bij komt kijken om een eigen bedrijf op te zetten (met focus op internationaal ondernemen). Na 3 jaar en behoorlijk wat theoretisch kennis en projecten kan Aisha met zekerheid zeggen dat haar interesses richting marketing en communicatie gaan. Het liefst zou ze daarom dus ook tijdens haar afstudeerstage daar ervaring in opdoen, een onderzoek over doen en een adviesrapport voor schrijven. Vooral het creatieve gedeelte van marketing spreekt Aisha erg aan, zo doende heeft Aisha ook leren werken met programma's zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Canva.

Door Covid is Aisha's buitenlandse stage helaas in het water gevallen. Wel heeft ze, vanuit Nederland, een interessant COVID-plan opgesteld voor de zelfde organisatie (World Expo Dubai). In dit plan moest naar voren komen hoe het grote evenement toch door kon gaan. Meer over deze ervaring lees je onderaan het profiel. Naast deze ervaring heeft Aisha meerdere interessante projecten en theoretische kennis opgedaan. De een meer gerelateerd aan marketing dan de ander, maar Aisha heeft bijvoorbeeld ook een eigen bedrijfje opgezet.

Eigenschappen die Aisha omschrijven:
- Vriendelijk
- Behulpzaam
- Doorzettingsvermogen
- Ambitieus
- Creatief

Dit kan Aisha voor je doen

✔ 6 maanden ondersteuning bieden op de marketing/ communicatie afdeling
✔ Vraagstuk onderzoeken en oplossen
✔ Werken met creatieve programma's

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Aisha heeft in 2020 stage gelopen bij de World Expo in Dubai. Ze moest hierbij een COVID-plan opstellen, zodat het evenement, ondanks de restricties toch door zou kunnen gaan. Hierbij kreeg ze de taak onderzoek te doen naar de restricties in Dubai, de oplossingen in Nederland en andere landen en onderzoek te doen naar hybride evenementen en hoe succesvol deze zijn. Na het verzamelen van alle informatie heb ik een succesvolle plan aangeleverd.