Sociale International Business and Management student op zoek naar afstudeerstage!

Daniel

Daniël kan aan de slag met een kwalitatief onderzoek binnen de supply chain.

Dit is Daniel

Ik stel je graag voor aan Daniël. Daniël studeert International Business and Manegement, en zit in zijn laatste jaar. Hij is op zoek naar een tof bedrijf, waar hij zijn afstudeeropdracht kan vervullen en eventueel kan aanblijven. Daniël vindt management opdrachten erg leuk, die betrekking hebben tot de supply chain. Hierin houdt hij zich graag bezig met onder andere de logistiek en finance.

Tijdens zijn opleiding heeft hij al meerdere stages en projecten mogen uitvoeren, waarin hij zich heeft bezig gehouden met de eerder genoemde onderwerpen. Hierin gaat hij erg secuur te werk, en heeft hij al veel ervaring kunne op doen. Zo heeft hij bijvoorbeeld al ervaring met het ontwikkelen van een nieuw inkoopplan. Daarnaast heeft hij ook al eerdere ervaring opgedaan met het uitvoeren van kwalitatieve onderzoeken en het afronden van research designs.

Daniël is nu dus op zoek naar een afstudeerstage voor 20 weken waarbij hij zijn onderzoek kan uitvoeren. Hierin is hij beschikbaar om een aantal dagen per week mee te werken, en een aantal dagen per week zijn onderzoek uit te voeren. Hij is op zoek naar een toffe organisatie met eventuele doorgroeimogelijkheden en om aan te blijven na de stageperiode.

Een aantal kwaliteiten die Daniël omschrijven zijn sociaal, stressbestendig, teamspeler en nauwkeurig.

Dit kan Daniel voor je doen

✔️Onderzoek binnen een supply chain
✔️ Onderzoek naar de logistieke processen
✔️ Implementatieplan ontwikkelen
✔️Cost-breakdown analyse
✔️ Strategieën ontwikkelen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daniel heeft tijdens zijn derde jaar stage gelopen bij Royal IHC. Zijn voornaamste verantwoordelijkheden gedurende deze periode waren gericht op het assisteren van het masterdatateam. Een groot deel van zijn taken omvatte het uitvoeren van revisies van technische overdrachten, waarbij hij ervoor zorgde dat de documentatie nauwkeurig was en voldeed aan de vereiste specificaties. Een andere belangrijke taak die Daniel op zich nam, was het afstemmen van verkooponderdelen op de voorraad. Dit hield in dat hij ervoor zorgde dat de beschikbare voorraad van onderdelen overeenkwam met de vraag vanuit de verkoopafdeling, wat van cruciaal belang is voor een soepele bedrijfsvoering. Daniel heeft in zijn eindfase ook een opdracht van de organisatie uitgevoerd betreffende verzoeken om onderdeelwijzigingen te analyseren om de operationele efficiëntie van de afdeling te bevorderen.

Schoolopdrachten die Daniel door de jaren heen heeft afgerond:

Herstructurering van Spaanse staatsobligaties. De opdracht vereiste dat Daniel zich verdiepte in de Europese schuldencrisis van 2012 om de huidige situatie in kaart te brengen, de mogelijke opties die de Spaanse problematiek zouden kunnen aanpakken af te wegen en een conclusie te formuleren.

Daniel heeft ook een hyperlokaal voorraadmodel opgezet waarin werd gekeken hoe hij samen met zijn groep uitstoot en congestie binnen de stad kon verminderen via de plaatsing van ophaalpunten.

Inkoopplan van DHSS. Voor deze opdracht analyseerde Daniel samen met zijn groep de inkoopactiviteiten van DHSS. Ze voerden een externe analyse uit van de ingekochte goederen en de leveranciersmarkt en formuleerden aanbevelingen op basis van hun bevindingen.