Proactieve International Business studente zoekt afstudeerstage!

Chantal

Een zeer variërend pakket aan werkzaamheden oppakken. Haar interesses liggen bij online marketing, influencer marketing, strategisch plan, product plan en marktonderzoek.

Dit is Chantal

Laat me je voorstellen aan Chantal. Chantal is 22 jaar oud en ze is momenteel bezig met haar studie International Business and Languages. Naast haar studie heeft Chantal ook een sterke interesse in marketing-gerelateerde onderwerpen, wat duidelijk zichtbaar is in haar bijbaan. In haar vrije tijd is Chantal voornamelijk bezig met sporten, wat haar een zeer sportieve instelling geeft.

Gedurende haar studie lag de nadruk vooral op actief leren via projecten die zowel fictieve als praktische toepassingen hadden. Chantal heeft nu het plan om tijdens haar afstudeerstage onderzoek te doen naar marketing gerelateerde aspecten en deze toe te passen binnen een bedrijfsomgeving. Dankzij haar gevorderde beheersing van de Engelse taal, geeft ze de voorkeur aan een internationaal bedrijf voor deze stage.

Naast haar beheersing van de Engelse taal, beschikt Chantal ook over kennis van diverse softwareprogramma's, waaronder Office 365, Google Analytics, TikTok Advertising, en meer. Is Chantal de geschikte student die jullie team komt aansterken? twijfel niet en stuur een bericht naar StudentenBureau!

Dit kan Chantal voor je doen

✔ Marketing optimaliseren
✔ Brand marketing
✔ Customer Journey
✔ Gevorderd Engels (C1)
✔ Office 365

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Chantal heeft stage gelopen bij air up, waar ze als influencer stagair heeft gewerkt. Chantal heeft verantwoordelijkheid gehad over het hele proces van influencer marketing. Van het begin van contacteren tot het verwerken van het contract. Chantal heeft onder andere campagnes opgezet met Myron Koops, Ton Hillebrand en Viccle.

Chantal heeft een marketingonderzoek gedaan naar het implementeren van een product op de Chinese markt. Dit ging om een nanotechnologie product waarbij het bedrijf graag wilde gaan verkopen in een nieuwe markt.

Chantal heeft op school gewerkt aan marketing/sales projecten voor onder ander Lojas Renner S.A, Jos Poel, Bas Vans, Driscolls and Bfactory. Bij deze projecten kwamen onder andere research strategieën bij kijken en advies geven op bijvoorbeeld een marketing campagne voor Data Den Bosch.

Chantal heeft een tijd gewerkt bij de Intratuin in Rosmalen. Het begon bij een winkelmedewerker en na hard werken is ze gepromoveerd tot leidinggevende op de kassa afdeling waarbij ze leiding gaf over ongeveer 15 personeelsleden.

Chantal heeft na haar stage bij air up een doorstart gemaakt als freelancer bij air up. Chantal heeft verantwoordelijkheid over het hele proces van influencer marketing. Van het begin van contacteren tot het verwerken van het contract. Chantal heeft onder andere campagnes opgezet met Myron Koops, Ton Hillebrand en Viccle. Naast influencer marketing is Chantal ook bezig met event marketing en content marketing voor de lokale kanalen van air up.