Keyah studente International Business and Languages op zoek naar een marketing gerelateerde afstudeerstage

Keyah

Keyah kan marketing breed ondersteuning bieden en daarnaast een internationaal onderzoek uitvoeren

Dit is Keyah

Mag ik je voorstellen aan Keyah (24)? Een studente International Business and Languages die op zoek is naar een marketing gerelateerde afstudeerstage. Vanaf februari zoekt Keyah een stage van 20 weken, waarbij zij 3 dagen in de week op de marketingafdeling mee kan werken en de overige dagen aan haar scriptie zal besteden. Keyah heeft een voorkeur voor een internationaal bedrijf, waar zij graag onderzoek gaat doen naar de inzet van marketing in een buitenlandse markt.

Na het behalen van haar havo diploma wilde Keyah graag een internationale opleiding doen, omdat zij een voorliefde heeft voor talen. Naast talen vindt zij het bedrijfsleven erg interessant en de opleiding International Business and Languages sluit hier vlekkeloos bij aan. Keyah vindt de studie dan ook goed aansluiten bij haar interesses en zij merkt vooral dat marketing, gefocust op buitenlandse markten haar voorkeur heeft.

Vanuit haar studie heeft Keyah al een meewerkstage en afstudeerstage gedaan. Als meewerk stagiair heeft zij ervaring opgedaan bij een recruitment bureau, waar zij verantwoordelijk was voor de social mediamarketing. Tijdens haar stage was zij vooral bezig met het creëren van content en alles rondom het posten daarvan.

Naast een meewerkstage heeft Keyah ook al een afstudeerstage gedaan. Deze heeft zij door persoonlijke redenen niet gehaald, maar daar heeft zij wel veel ervaring opgedaan. Zij is 5 maanden lang bij een internationale verzekeringsmaatschappij verantwoordelijk geweest voor de marketing. Hier schreef zij verschillende stukken die op de website en linkedin werden geplaatst. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van verschillende online events. Haar onderzoek was vooral gericht op verschillende teams binnen de organisatie en hoe die een bijdrage kunnen leveren op marketing gebied.

Keyah staat bij haar vrienden en familie bekend als iemand die altijd eerlijk is en voor andere klaar staat. Zij is ook een echte out of the box denker die goed is in het oplossen van problemen. Wanneer er problemen zijn komt zij niet met 1, maar met 5 oplossingen om te zorgen dat zij het voor elkaar krijgt. Woorden die Keyah omschrijven:
- Sociaal
- Leergierig
- Nieuwsgierig
- Geduldig
- Vertrouwenspersoon
- Probleemoplossend

Dit kan Keyah voor je doen

✔ Marketing breed ondersteuning bieden
✔ Internationaal onderzoek uitvoeren
✔ 3 dagen per week meewerken