Internationale Student Op Zoek Naar Een Uitdagende Afstudeerstage!

Zamzem

Dit is Zamzem

Zamzem, een ambitieuze student International Business met een specialisatie in marketing, staat op het punt om haar afstudeerstage te beginnen. Met een schat aan internationale ervaring, opgedaan via eerdere stages en projecten, is ze goed voorbereid om marktonderzoek te gaan uitvoeren. Haar passie voor sport en haar gedrevenheid zijn slechts een weerspiegeling van haar vastberadenheid om te slagen. In de komende maanden zal ze haar analytische vaardigheden en strategisch inzicht benutten om waardevolle inzichten te verzamelen en te leveren die van onschatbare waarde zullen zijn voor haar afstudeerproject en de organisatie waarvoor ze werkt.

Tijdens haar studie International Business heeft Zamzem haar focus gericht op marketing. Binnen dit vakgebied heeft ze uitgebreide kennis opgedaan van verschillende marketingstrategieën, waaronder SEO/SEA en internationale marketing. In het kader van internationale aspecten heeft Zamzem eveneens haar Engelse taalvaardigheid naar een professioneel niveau gebracht. Hierdoor is ze in staat om op een hoogwaardige manier te communiceren en te opereren in een internationale zakelijke omgeving. Deze combinatie van marketingexpertise en taalvaardigheid maakt Zamzem een waardevolle asset voor marktonderzoek tijdens haar afstudeerstage.

Zamzem heeft sterke interesses binnen marketing, met een focus op SEO/SEA, doelgroep betrokkenheid, social media marketing en content creatie. Haar expertise strekt zich uit tot het optimaliseren van online zichtbaarheid, het aantrekken van doelgroepen via social media en het ontwikkelen van boeiende content om merkinteractie te stimuleren. Haar vaardigheden maken haar een veelzijdige en waardevolle marketingspecialist.

Zamzem zoekt een stagebedrijf waar ze 2 dagen per week op kantoor kan werken aan haar afstudeeronderzoek, en 1 dag in het weekend zelfstandig onderzoek kan uitvoeren. Naast deze dagen werkt ze nog 2 dagen en pakt 's avonds haar onderzoek op.

Dit kan Zamzem voor je doen

✔ Vloeiend Engels
✔ Marketing ervaring
✔ SEO/SEA kundigheid
✔ Marktonderzoek

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens haar stage bij Paper on the Rocks, een activistisch bedrijf, bevond Zamzem zich in een werkomgeving die zich kenmerkte door een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast vond deze stage plaats tijdens de uitdagende context van de COVID-19-pandemie.

Haar primaire verantwoordelijkheid was gericht op marketing, maar ze kreeg ook de kans om betrokken te zijn bij bedrijfsontwikkeling en verkoopactiviteiten.

Zamzem paste zich tijdens haar stage bij Paper on the Rocks flexibel aan aan de veranderende omstandigheden als gevolg van de pandemie. Dit vereiste effectieve communicatie en het snel ontwikkelen en implementeren van nieuwe strategieën. Daarnaast ontwikkelde ze haar marketingvaardigheden verder door actief bij te dragen aan de groei en zichtbaarheid van de organisatie.

Bij haar stage bij Better Future breidde Zamzem haar marketingvaardigheden verder uit door marketingstrategieën te ontwikkelen voor evenementen, sociale media-accounts te beheren en creatieve concepten te bedenken om de betrokkenheid op sociale media te vergroten.

Ze is ervan overtuigd dat deze stages haar een sterke basis hebben gegeven op het gebied van marketing en haar de kans hebben geboden om praktische ervaring op te doen. Hierdoor voelt ze zich nu goed voorbereid om zich te richten op haar afstudeerscriptie.