International business & entrepreneurship student opzoek naar een afstudeerstage vanaf juni

Xantijn

Xantijn kan een marketing gerelateerd vraagstuk oplossen en marketing werkzaamheden uitvoeren.

Dit is Xantijn

Voor je ligt het profiel van Xantijn uit Zwolle. Xantijn studeert international business & entrepreneurship (versnelde variant op een businessschool). Dit houdt in dat hij in ongeveer 2,5 jaar zijn HBO afrondt. Voor zijn opleiding wil hij vanaf juni starten met zijn afstudeerstage. Hij zal dan in een periode van 6 maanden ongeveer de helft van de week bezig zijn met het oplossen van een intern vraagstuk, de overige dagen wil hij jullie graag met marketing werkzaamheden ondersteunen. Binnen de opleiding kan Xantijn een hele hoop kanten uit, maar zijn voorkeur gaat uit naar marketing. Over een vraagstuk gerelateerd aan marketing zou hij dan ook graag zijn onderzoek doen.

Na het afronden van tweetalig HAVO is Xantijn gestart met zijn huidige opleiding en dan het versnelde traject. Hij koos voor deze opleiding omdat ondernemen iets is wat hij erg interessant vindt. Daarnaast trok ook het internationale aspect zijn interesse. Door de interesse in ondernemerschap heeft Xantijn ook een specialisatie vak ondernemerschap gekozen en een startup opgezet. Naast de vele theoretische kennis heeft Xantijn ook een marketing meewerkstage en een oriënterende stage gedaan. Meer over deze ervaringen vind je onder het kopje 'ervaringen'.

Naast zijn opleiding werkt Xantijn graag in de horeca. Woorden die Xantijn verder omschrijven:
- Integer
- Stressbestendig
- Communicatief vaardig
- Empatisch
- Teamplayer

Qua verbeterpunt gaf Xantijn aan zijn Excel vaardigheid te willen verbeteren.

Dit kan Xantijn voor je doen

✔ Een marketing gerelateerd onderzoek doen
✔ Marketing werkzaamheden uitvoeren (website, social media, content)
✔ Website optimaliseren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gedurende het tweede jaar van de opleiding international business & Entrepreneurship, moeten de studenten onder andere een startup oprichten. De rol die Xantijn hierin speelt, is die van vicevoorzitter. Zijn takenpakket bestaat uit het ondersteunen van de voorzitter en helpen met het aansturen van de groepsleden. Dit doet hij door de waarden eerlijkheid, positiviteit en volharding na te streven. Tot dusver werkt deze aanpak naar zijn mening goed. Overigens heeft dit project Xantijn al het een en ander geleerd. Namelijk dat er eerst goed gekeken moet worden naar de behoefte, persoonlijkheid en eigenschappen van ieder individu, voordat zij in hun kracht gezet kunnen worden.

Tijdens de meewerkstage bij nlgroeit, had Xantijn de verantwoordelijkheid over de website optimalisatie. Hierbij kreeg hij de intensieve taak om alle mentor profielen (450 stuks) onder de loep te nemen. Overigens was dit niet de meest vermakelijke taak en kostte het ontzettend veel tijd. Desalniettemin besloot hij om positief te blijven en door te zetten. Deze aanpak heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. De les die Xantijn hieruit heeft weten te halen, is dat doorzettingsvermogen en een positieve instelling, cruciaal zijn voor degene die succesvol resultaten wilt behalen.