HBO student international business & languages opzoek naar een uitdagende sales of markering afstudeerstage

Moaz

Zowel een sales als marketing gerelateerd vraagstuk oplossen

Dit is Moaz

Mag ik je voorstellen aan Moaz? Een gedreven student uit Amsterdam van de opleiding international business & languages. Voor deze opleiding is hij opzoek naar een uitdagende afstudeerstage, waarin hij tijdens een periode van 5 maanden (20 weken) beschikbaar is om een onderzoek te doen voor een sales of marketing gerelateerd vraagstuk. Daarnaast is hij ook bereidt zichzelf in te zetten voor de organisatie, de ideale verhouding voor hem zou zijn 2 a 3 dagen onderzoek en 2 a 3 dagen werkzaamheden.

Moaz koos voor zijn huidige opleiding omdat het een breed georiënteerde opleiding is, met de focus op internationaal (wat hem erg interesseert). Moaz zijn interesses zijn in de loop van de jaren gericht op sales of marketing, daarom wil hij ook een onderzoek doen naar een van deze onderwerpen. Moaz heeft de afgelopen 3 jaar ook behoorlijk was sales ervaring opgedaan bij twee bijbanen. Denk hierbij aan het verkopen van energie contracten of kranten op straat. Dit ging hem gemakkelijk af en zo werd hij later ook captain van het sales team. Wat inhoudt dat hij de team verantwoordelijke was en nieuwe medewerkers moest inwerken.

Het afgelopen jaar heeft Moaz ook een stage afgerond. Hier was hij als stagiaire bezig met business development. Deze sales gerelateerde werkzaamheden waren onder andere: nieuwe klanten werven, relaties opbouwen met klanten, helpen met vragen/problemen, het verkopen van het platform en onze diensten. Tijdens deze stage heeft hij ook leren werken met: Hubspot, Freshdesk, Aircall en Slack.

Als ik Moaz zou moeten in woorden, zou ik de volgende woorden gebruiken:
1. Communicatief sterk
2. Betrouwbaar
3. Doorzettingsvermogen
4. Positief
5. Spiritueel (Moaz doet sinds een bepaalde tijd veel aan meditatie en mindfulness)

Dit kan Moaz voor je doen

- Onderzoek doen naar een sales of marketing gerelateerd vraagstuk
- Sales gesprekken voeren en verder ondersteunen op de afdeling
- Ondersteunen op de marketing afdeling