Hard werkende International Business student Gyora op zoek naar een accountmanagement afstudeerstage per februari 2023

Gyaro

Dit is Gyaro

Graag stel ik jullie voor een Gyaro! Een derde student die momenteel in het derde jaar van zijn opleiding International Business zit en op zoek is naar een afstudeerstage per februari! Voor een periode van 20 weken is Gyaro voor 4 dagen in de week beschikbaar om mee te werken en en besteed 1 dag aan een onderzoek. Omdat Gyaro een internationale studie doet moet zijn stagebedrijf ook internationaal gevestigd. Het onderzoek dat hij gaat uitvoeren wilt hij richten op accountmanagement, verkoop of iets financieel. Hierin heeft hij namelijk veel interesse!

Nadat Gyaro 5 jaar geleden in zijn eentje naar Nederland vertrok vanuit Curaçao heeft hij gekozen om de opleiding Bedrijfseconomie te volgen. Echter, hij kwam er tijdens zijn studie achter dat bepaalde vakken op het gebied van statistiek niet goed bij hem pasten. Omdat hij Business van bedrijven wel altijd leuk vindt en goed is in Engels heeft hij gekozen om drie jaar gelden te starten met de opleiding International Business. Hierbij krijgt hij les over sales, marketing en finance. Toen ik hem vroeg wat hij de leukste vakken vindt, gaf hij als antwoord sales en finance. Na zijn opleiding wilt Gyaro dan ook graag accountmanager worden bij een internationale organisatie! Momenteel volgt Gyaro de Minor Accounting en Finance. Door zijn stage in de sales en accountmanagement kant te volgen weet hij aan het eind van dit jaar wat hij uiteindelijk het leukste vindt. Toen ik vroeg wat Gyaro wilde leren tijdens zijn stage had hij een duidelijk antwoord, namelijk zijn communicatie skills ontwikkelen en beter worden in procesoptimalisatie.

Gyaro heeft tijdens zijn bijbanen al veel ervaring opgedaan. Zo was hij werkzaam bij Amazon in de begintijd dat het in Nederland was. Hij heeft hierbij meerdere functies gehad, onder andere als klantenservice medewerker en op de backoffice. Hierbij vindt hij het contact met andere mensen het leukst. Ook geeft hij aan dat ze bij Amazon verwachten dat je zelf initiatief neemt en zelfstandig dingen kan oppakken, dit ging hem goed af! In het dagelijks leven vindt Gyaro het leuk om met vrienden en vriendinnen de stad in te gaan. Personen in zijn omgeving omschrijven hem dan ook als:
o Gemotiveerd
o Empathisch
o Doelgericht
o Leergierig

Dit kan Gyaro voor je doen

✔ Meewerken op een commerciële
✔ Klantcontact onderhouden
✔ (inter)nationaal onderzoek
✔ Vier dagen meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gyaro heeft in jaar 2 een 'greenplan' geschreven om de Haagsche Hogeschool te helpen met het verlagen van de carbonfootprint van hun gebouw. Dit werd gedaan met het verminderen van het energie en waterverbruik van het gebouw als hoofddoel en vermindering van afval.

Gyaro heeft in jaar 4 een online marketing plan geschreven voor Romijn ijzerwaren met een focus op E-commerce. Dit werd gedaan om het bedrijf te helpen tijdens de coronapandemie omdat steeds meer mensen online gingen winkelen.
(Marketing/Strategic Management)