Gianluca is een ervaren hbo student commerciële economie die per direct op zoek is naar een marketing gerelateerde bijbaan voor 8 a 16 uur per week.

Gianluca

Gianluca kan meerdere (online) marketing werkzaamheden oppakken binnen een organisatie.

Dit is Gianluca

Graag stel ik je voor aan Gianluca (21)!

Na zijn mbo studie commerciële economie besloot hij logischerwijs de hbo variant te gaan studeren. Op dit moment zit hij in het tweede jaar van zijn hbo studie commerciële economie. Tijdens zijn mbo studie heeft Gianluca zich erg verdiept in marketing en beleggen. Vanuit die twee interesses heeft hij ook besloten om naast zijn studie een eigen bedrijf te starten. Gianluca heeft de ambitie om later ook iets in de marketing te gaan doen.

Hij heeft ervaring in SEO, social media content en Google Analytics. Ook heeft hij een korte periode een eigen kanaal op Youtube gehad. Tijdens zijn studie is hij er wel achter gekomen dat hij de praktijk een stuk interessanter vindt dan de theorie.

Ook heeft hij in een eerder stadium bijbanen gehad in de sales en klantcontact. Destijds vond hij dat erg leerzaam. Uiteindelijk ligt zijn interesse toch meer in (online) marketing.

Op dit moment is Gianluca op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan van ongeveer 8 uur a 16 uur per week. Hij wilt graag een bedrijf verder helpen met de (online) marketing.

Op dit moment werkt Gianluca namens StudentenBureau al voor een bedrijf waarbij hij de online marketing oppakt. Het bedrijf is zeer tevreden en Gianluca bewijst zijn meerwaarde.

Dit kan Gianluca voor je doen

- Social media content
- SEO
- Google Analytics
- In het bezit van een google marketing certificaat