Gestructureerde en doelgerichte Daphne zoekt per februari een interessante afstudeerstage richting de vrijetijdsbesteding.

Daphne

Daphne kan verschillende

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Daphne heeft 40 weken stage gelopen bij BredaWandelt. Een wandelclub in Breda met ongeveer 180 leden. Ze heeft social media bijgehouden (content maken en analyseren), nieuwsbrieven geschreven, wandelingen uitgeschreven, wandelingen begeleid en geholpen met het organiseren van evenementen.

Zelfstandig heeft ze een zuiderwaterlinie trip georganiseerd voor de leden van BredaWandelt, dat was een succes. Ze heeft ook geholpen met de wandelvierdaagse voor 1000 personen.

Verder heeft ze veel onderzoek gedaan naar leden werven en betrokkenhouden. Ze had veel oplossingen bedacht voor haar stagebedrijf. Daarnaast is ze bezig geweest met nieuwe samenwerkingen opzetten en oude samenwerkingen verbeteren (stakeholders).

Daphne is nu bezig met haar minor Experience design en innovation. Ze doet een opdracht voor Breda Marketing. De projectgroep moet onderzoek gaan doen naar de "rotte" plekjes van Breda en de verhalen in kaart brengen. Wanneer dit is gedaan mogen ze daar een experience van maken. Daphne vindt het leuk om dingen uit te zoeken. Ook placemaking en citymarketing lijkt haar heel leuk.