Gedreven International Business and Management student op zoek naar leerzame stage!

Ruben

Freek kan aan de slag met de sales werkzaamheden en bedrijfs-/procesanalyses voor uw organisatie.

Dit is Ruben

Mag ik je voorstellen aan Freek? Freek is een gedreven student International Business and Management. Zijn passie ligt in de sales, en hier gaat hij tijdens zijn stage graag mee aan de slag. Freek is op zoek naar een stage waar hij zijn kennis en vaardigheden kan inzetten en verder ontwikkelen.

Tijdens zijn studie heeft Freek een aantal waardevolle projecten voor organisaties mogen uitvoeren. In deze projecten heeft hij diepte analyses gemaakt m.b.t. de organisatie en bedrijfsprocessen. Aan de hand van de analyses heeft hij waardevolle data verzameld, waarmee hij belangrijke en waardevolle groeipunten en adviezen heeft kunnen vaststellen voor de desbetreffende organisaties.

De stage die Freek voor ogen heeft is voltijd. Hierin zal hij 4 dagen per week meewerken in de organisatie, en 1 dag zijn onderzoek uitvoeren. In deze stage wil hij meewerken op de sales afdeling en bedrijfsprocessen onderzoeken. Voor zijn opleiding moet hij bij een internationaal bedrijf stage lopen, waarbij de voertaal Engels is.

Een aantal woorden die Freek omschrijven:
- Gedreven
- Professioneel
- Eerlijk
- Prestatiegericht

Dit kan Ruben voor je doen

- Sales werkzaamheden
- Analyse van bedrijfsprocessen
- Bedrijfsanalyse
- Meewerken in de sales

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Aangezien de studie van Freek volledig in het Engels is, zijn de projectervaringen ook in het Engels.

Personal Projects (HAN)

Internal Environment Analysis - SWOT
External Environment Analysis - PESTLE
Company Analysis - Starbuck's
Sustainability Report - Porsche
Digital Marketing Plan - Bio Nippy

In a nutshell, these theoretical, yet practical, projects all centred themselves in a business setting in which internal, and external factors have been examined and mapped. After the examination, data was used to create conclusions, recommendations, and observations, as for the main goal of gaining in-depth knowledge of (decision making) business processes, and points of growth and parity, in an organization.