Ervaren expat studente opzoek naar een studie gerelateerde bijbaan voor ongeveer 8 tot 16 uur per week!

Alivre

Dit is Alivre

Mag ik je voorstellen aan Alivre (28 jaar)? Alivre komt van origine uit Brazilië, maar woont nu voor drie jaar in Nederland. Ze maakte deze keuze nadat ze jaren geleden verliefd werd op een Nederlander en zo besloten ze samen in Nederland te gaan wonen. Nu, drie jaar later, verteld ze mij dat ze hier met veel plezier woont en dat doet ze zelfs in goed gesproken Nederlands (wat ik persoonlijk super knap vind). Hier heeft ze dan ook veel tijd en energie in gestoken, want ze vond het belangrijk goed Nederlands te spreken.

Volgend jaar start ze met de HBO opleiding marketing en communicatie, nadat ze 6 jaar geleden succesvol is afgestuurd van de Universiteit in Brazilië waar ze fashion design gestuurd heeft. Om haar zelf te blijven ontwikkelen is ze opzoek naar een studie gerelateerde bijbaan voor ongeveer 8 tot 16 uur.

Alivre heeft door de jaren heen een mooi CV opgebouwd. Zoals gezegd heeft ze de universitaire opleiding fashion design (qua niveau gelijk als HBO in NL) afgerond, waar na ze meteen is gaan werken. Allereerst als fashion designer en later als online marketing analist. In deze tweede baan kwam ze voor het eerst, naast de theorie lessen tijdens haar opleiding in Brazilië, in aanmerking met online marketing/ social media marketing en zo is de interesse gaan groeien. Ze besloot vervolgens op freelance basis social media werkzaamheden te gaan oppakken, denk hierbij aan het bedenken van de strategie/ een content kalender en het bedenken, verwerken en creëren van content voor op het kanaal. Ondertussen heeft ze al 1,5 jaar ervaring opgedaan bij drie verschillende bedrijven, waarvan twee in Nederland en is ze gepromoveerd tot content management consultant bij een van die bedrijven: Spaander Mannenmode. Meer over haar ervaringen lees je onderaan het profiel.

Als freelancer heeft ze in Brazilië ook Engelse lessen en cursussen gegeven en zo spreekt Alivre dus drie talen vloeiend: Portugees, Engels en Nederlands. Wat goed van pas komt als je als expat een opleiding in NL wil starten. Grote delen zal in het Engels gegeven worden, maar mocht het nodig zijn kan Alivre ook het Nederlans perfect volgen.

In haar vrije tijd houdt Alivre van gezelligheid, lekker eten en drinken, boeken lezen en columns/artikelen schrijven. Dit schrijft ze dan meestal in het Engels zodat het een breed publiek kan aantrekken. Een aantal van haar geschriften staan ook online gepubliceerd op Medium.com, een website waar amateur schrijvers artikelen op kwijt kunnen. Alivre zou ik omschrijven als creatief, analytisch, behulpzaam, communicatief vaardig en erg zelfstandig.

Dit kan Alivre voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Actieve schrijver bij Medium platform: medium.com/@alivre-h. Waar Alivre schrijft over haar ervaring als professional, slow marketing/ slow movement, persoonlijke groei en kleine bedrijven gerelateerde onderwerpen.

Online marketing Analist bij Danashe, Fortaleza | mei 2016 - januari 2017. Onder andere activiteiten was Alivre voornamelijk verantwoordelijk voor: Online content creatie & beheer (Facebook, Instagram en WordPress blog), Analyse en bedenken van social media strategieën-KPI's, Contactpersoon voor online klantenservice, Beheer van Facebook en Google advertentiecampagnes, Beheer van de content kalender, fotostyling

Creatief Assistent bij StoryDress, Amsterdam (okt 2018 - mei 2019). Tijdens haar stage bij StoryDress begon Alivre met kleine implementaties van de collectie en hielp ze ook met het stylen van foto's. Maar door wisselingen in het personeel is ze meer betrokken geraakt bij de online activiteiten zoals: content creatie, optimalisatie van de webshop (SEO/SEA), fotobewerking met Adobe Photoshop en Lightroom. Tijdens deze fase leerde ze ook meer over website-optimalisatie en hield ze de sociale mediakanalen actief

Content Management bij Spaander Mannenmode, Freelancer (april 2021 - heden). Verantwoordelijk voor het Instagram en Facebook kanaal en de content voor een herenkledingwinkel. Spaander is sinds de laatste Covid-19-crisis online gegaan om de verkoop (zo veel mogelijk ) op peil te houden. Alivre is actief betrokken geweest bij het verbeteren van hun online aanwezigheid.