Enthousiaste en sociale studente Evi is opzoek naar een stage vanaf september!

Evi

Evi kan aan de slag met een onderzoek, hierover opties formuleren en advies geven over hoe dit het beste aan te pakken. Daarnaast kan ze meewerken op het gebied van marketing en sales

Dit is Evi

Ik stel je graag voor aan Evi! Deze studente creative business houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met gamen en muziek. Ze speelt verschillende instrumenten zoals de gitaar en ukelele, maar schrijft ook haar eigen muziek!

Evi studeert 'creative business', deze opleiding is erg toekomstgericht en te vergelijken met business innovation. Gedurende haar opleiding heeft Evi te maken gekregen met vier hoofdonderwerpen:
- Technologie
- Humanity
- Creativity
- Entrepreneurship

Haar voorkeur ligt bij het onderwerp technologie, zij vindt dit enorm interessant en gaf ook aan dat ze graag wil leren hoe ze moet coderen/programmeren. Tijdens haar opleiding heeft ze ook het een en ander geleerd over AI. Haar droombaan is om uiteindelijk voor Ubisoft te werken, dit is een game development bedrijf.

Een aantal van Evi's beste eigenschappen zijn de volgende: sociaal, oplossingsgericht, creatief, harde werker, proactief en ze is een echte doorzetter.

Momenteel is Evi opzoek naar een uitdagende en leuke stage waar zij echt een toegevoegde waarde kan hebben. Ze is goed in het onderzoeken naar de mogelijkheden en om hier vervolgens opties en een advies voor uit te werken.

Dit kan Evi voor je doen

- Marktonderzoek uitvoeren
- Deskresearch uitvoeren
- Een adviesplan schrijven
- Het gegeven advies implementeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Evi heeft in jaar 2 een project voltooid en presentatie gegeven (met medestudenten) over de toekomst van technologie en hoe AI hierin een belangrijke rol gaat spelen. Haar taak was om AI te demonstreren in deze presentatie, en uit te leggen wat 'singularity' en 'neural networks' zijn. Dit heeft ze volbracht door er boeken over te lezen en veel video's te bekijken, en door een programma te gebruiken waarmee je met een AI kan praten. Het resultaat was een 8,6 als cijfer en veel positieve reacties van medestudenten en docenten. Ze was erg tevreden met het resultaat en met het feit dat ze AI heeft gekozen ondanks dat ze er nog niks van wist, puur uit nieuwsgierigheid en interesse.

Evi heeft in jaar 2 samen met medestudenten succesvol een start-up bedacht en opgericht. Haar taak was de 'product demo' maken en de 'media channels' en 'customer relationships' beheren. Ze hebben dit aangepakt door enorm veel research te doen naar start-ups, en taken verdeling te baseren op iedereens sterke punten. Het resultaat was onverwachts goed: investeerders zagen potentie in het bedrijf en wilden investeren. Ze zijn er uiteindelijk niet mee doorgegaan, omdat hun studie voorging, maar het was een onvergetelijke ervaring en ze heeft er erg veel van geleerd.