Daan student Communicatie op zoek naar een marketing en communicatie meewerkstage per november

Daan

Daan kan verschillende marketing en communicatie werkzaamheden op zich nemen zoals het schrijven van teksten en creëren van content

Dit is Daan

Mag ik je voorstellen aan Daan (23)? Een student Communicatie die vanaf november op zoek is naar een meewerkstage voor 10 weken. Tijdens deze periode gaat Daan 5 dagen per week meewerken binnen de organisatie en kan hij ondersteuning bieden aan verschillende teams. Daan vindt het vooral interessant om bezig te zijn met het schrijven van teksten, het verbeteren van de website op SEO gebied en het toepassen van social mediamarketing.

Na het behalen van de mavo heeft Daan ervoor gekozen om International Hotel & Management te studeren op het MBO. Tijdens zijn opleiding heeft hij veel geleerd en kennis opgedaan, door stage te lopen bij ADO Den Haag en in Florida bij een country club. Na zij afstudeerstage in Amerika is Daan erachter gekomen dat zijn interesse toch meer richting creativiteit en marketing gaan en bij de hotelschool word je daadwerkelijk tot ondernemer opgeleid. Dit is dan ook de reden dat hij voor de creatieve opleiding Communicatie heeft gekozen en niet verder is gegaan met de Hogere Hotelschool. Daan heeft hier nog geen moment spijt van gehad. Tijdens zijn opleiding merkt Daan steeds beter waar zijn interesses liggen en wat hij leuk vindt om te doen. Zijn voorkeur gaat momenteel dan ook echt uit naar het schrijven van stukken, creëren van content en vooral het visueel maken van dingen.

Tijden zijn opleiding heeft Daan verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het project platformkunde en datum visualisatie. Binnen dit vak krijgt hij theorie over wat data inhoudt en hoe je data kan verzamelen. Hij moest vervolgens binnen een periode van 10 weken zijn eigen data monitoren en verzamelen en aan de hand van de verkregen theorie een essay schrijven. De eindopdracht was dan ook het visueel maken van de informatie.

Daan staat bij zijn vrienden en familie bekend als een vrolijk iemand, die altijd positief in het leven staat en goed kan luisteren naar anderen. Hij zou wel graag meer leren over de professionele sfeer binnen een organisatie en hoe hij zo beter gestructureerd kan werken. Hier wil hij graag tijdens zijn stage mee aan de slag.

Woorden die Daan omschrijven:
- Sociaal
- Makkelijk in de omgang
- Chaotisch
- Leergierig
- Hardwerkend

Dit kan Daan voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Social mediamarketing
✔ SEO teksten schrijven
✔ Ondersteuning bieden waar nodig