Creatief gedreven international business & language op zoek naar een afstudeerstage per februari

Diana

Diana is een gemotiveerde studente met veel ervaring binnen de marketing en communicatie

Dit is Diana

Maak kennis met Diana! Deze international business & languese studente is op zoek naar een afstudeerstage per februari. Diana kan helpen bij marketing werkzaamheden en het schrijven van een social media-/marktonderzoek. Ze beschikt over een mee werkdag om werkzaamheden op te pakken en is beschikbaar voor 20 weken.

Diana is begonnen op het VMBO met de achtergrond administratie en commercie. Na het VMBO heeft ze de opleiding marketing en communicatie gevolgd op MBO-niveau. De opleiding genoot Diana op haar geboorteland Curaçao. Deze gemotiveerde en zeer zelfstandige student heeft de keuze gemaakt voor een HBO studie in Nederland. Dit is de opleiding international business. De opleiding past goed bij haar passie voor marketing.

Diana heeft een hoge talenkennis door haar achtergrond. De opleiding doet ze volledig in het Engels en haar dagelijkse communicatie gebeurt in het Nederlands. Papiaments is haar moedertaal en heeft vanaf haar 12de ervaring met de Spaanse taal. Ten slotte is er een basis kennis in Portugees. Haar exchange heeft ze namelijk uitgevoerd in Porto, waar ze meer heeft geleerd over business creativiteit.

Diana heeft veel werkervaring met marketing en administratie. Ze houdt de marketing en administratie bij van haar ouders familiebedrijf. Diana post actief foto's en video's op de social media van het familiebedrijf. Daarnaast heeft Diana 2 marketing en communicatie stages gelopen bij verschillende organisaties.

Diana is communicatief sterk met een hele creatieve gedachtegang. Ze denkt graag in oplossingen en is een doorzetter die haar doelstelling wil bereiken. Door alleen naar Nederland te komen is Diana zelfstandig in het uitvoeren van werkzaamheden. Haar valkuil is dat ze ongeduldig wordt als andere in haar omgeving niet dezelfde energie stoppen in werkzaamheden, want zelf wil ze altijd voor maximaal resultaat gaan.

Diana heeft ervaring met de computerprogramma's van Mircosoft, Canva en Wordpress. Vanuit school heeft ze gewerkt met RStudio en Tablo. In haar vrije tijd leert ze video's editen aan de hand van YouTube video's. In haar vrije tijd ontdekt Diana graag meer van de wereld en is begonnen met het ontdekken van Europa. In het weekend kookt ze graag, kijkt ze naar series en luistert naar verschillende muziek over de hele wereld.

Kan Diana bij jullie organisatie aan de slag?

Dit kan Diana voor je doen

- Social media
- Marktonderzoek
- Online marketing zoals SEO/SEA
- Administratief

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Diana heeft tijdens haar stage bij MMD Monitors & Display een benchmarking project uitgevoerd, om Philips gaming te vergelijken met andere concurrenten en dan advies geven hoe ze beter kunnen worden op het gebied van Gaming. Ook heeft Diana aan een duurzaamheidsproject gewerkt waar ze analyseerde hoe de huidige situatie is met MMD/Philips, en aan het einde heeft ze advies gegeven hoe ze duurzamer kunnen worden.