Bijna afgestudeerde marketing studente opzoek naar een stage of bijbaan

Gabriela

Gaby kan jullie helpen met diverse marketing werkzaamheden

Dit is Gabriela

Dit is het profiel van Gabriela (roepnaam: Gaby) uit Lelystad. Gaby woont nu voor 6 jaar in Nederland en volgt online de Braziliaanse universitaire studie Publicity Productions (HBO marketing management in Nederland). Omdat ze graag extra werkervaring opdoet voordat ze binnen nu en 12 maanden klaar is met haar opleiding is ze opzoek naar een marketing gerelateerde bijbaan of stage! Ze is hiervoor 3 tot 5 dagen per week beschikbaar, afhankelijk van hetgeen wat ze kan verdienen.

Gaby volgt zoals eerder gezegd online een Braziliaanse marketing opleiding. In Nederland zou dit erg gerelateerd zijn aan de opleiding marketing management. Tijdens deze opleiding heeft ze gewerkt met diverse marketing tools en creatieve programma's om content zoals foto's, video's en ander beeldmateriaal te maken. Programma's waar je dan aan moet denken zijn: FinalCut, LiteRoom, Canva. Ook heeft ze een bedrijfje opgezet met haar vriend waarbij Gaby volledig verantwoordelijk was voor het beheren van het social media kanaal en de daarbij horende content én marketing strategie.

Naast bovenstaande relevante ervaringen heeft Gaby uit eigen innitiatief ook een cursus op de Hubspot Acadamy gevolgd. Deze cursus ging over online marketing met de focus op social media marketing. Dit laat zien dat Gaby gedreven en leergierig student is. Twee eigen schappen die ik goed bij haar vindt passen, verder omschrijft Gaby zichzelf als creatief, sociaal, probleemoplossend, flexibel, klantgericht, kritisch denken en verantwoordelijk. Meer over Gaby, haar ervaringen en haar CV ontvang je zodra er interesse in een kennismaking met Gaby.

Ben jij geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan snel telefonisch contact met mij op!

Dit kan Gabriela voor je doen

- Brainstormen over bereiken van de doelgroep en de uitvoering daarvan
- Werken met verschillende vormen van marketing
- Social media beheren (posts bedenken, creëren en verwerken)
- Beeldmateriaal editen (foto's, video's en meer)