Amira student European Studies op zoek naar een afstudeerstage bij internationale organisatie

Amira

Amira kan ondersteuning bieden op het gebied van onderzoek, marketing en klantcontact

Dit is Amira

Mag ik je voorstellen aan Amira? Amira is een gedreven student European Studies met een grote passie voor interculturele diversiteit en zij helpt graag anderen. Momenteel is ze op zoek naar een afstudeerstage van 20 weken bij een internationale organisatie. Tijdens deze 20 weken zal zij 4 dagen per week meewerken. Amira is vastbesloten om haar kennis en vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen.

In haar vrije tijd geniet Amira van het kijken naar films en gezellig samenzijn met haar vrienden. Bij haar diepgaande interesse in diverse culturen, met name de Duitse cultuur, komt goed van pas dat zij een talenknobbel heeft. Zij is de Nederlandse, Engelse en Duitse taal vaardig in zowel woord als geschrift. Daarnaast heeft ze een basisvaardigheid in het Arabisch.

Naast haar studie werkt Amira als freelancer voor verschillende opdrachtgevers, voornamelijk in de horeca. Hier houdt zij zicht bezig met uiteenlopende taken voor restaurants en cateraars. Dat Amira werkzaam is in de horeca is dan ook tekenend voor haar persoonlijkheid, aangezien zij erg spontaan en behulpzaam is.

De afstudeerstage die Amira ambieert duurt twintig weken en is internationaal georiënteerd. Zij is bereid om voor vier dagen per week actief mee te werken en één dag te besteden aan onderzoek, waarbij werken op locatie geen enkel probleem voor haar is.

Amira's persoonlijkheid kan worden omschreven met de volgende woorden:
- Leergierig
- Betrouwbaar
- Analytisch
- Spontaan
- Zelfstandig

Dit kan Amira voor je doen

✔ Ondersteuning bieden in klantcontact
✔ Administratieve werkzaamheden
✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Amira heeft gedurende haar European Studies studie waardevolle ervaring opgedaan in het effectief samenwerken met diverse individuen. Dit werd bijvoorbeeld duidelijk tijdens haar uitwisseling in Hong Kong in 2017, waar ze geconfronteerd werd met een totaal andere cultuur en de kunst van aanpassing zonder eigen identiteit te verliezen moest beheersen. Deze vaardigheid heeft ze ook in praktijk gebracht tijdens groepsprojecten. Het gezamenlijk opstellen van omvangrijke rapporten kan soms tot wrijving leiden, maar met heldere communicatie komt men al een heel eind.

Bovendien heeft Amira gedurende haar diverse baantjes geleerd om uiterst flexibel en leergierig te zijn. Of het nu in de horeca was of als administratief medewerker, ze heeft zich weten aan te passen en snel nieuwe taken eigen gemaakt. Het vermogen om vorige ervaringen toe te passen op nieuwe uitdagingen is een kernkwaliteit van haar gebleken. Hierdoor is Amira niet alleen veelzijdig inzetbaar, maar ook een snelle en effectieve leerling.