Student Social degree and Logistics op zoek naar een logistieke afstudeerstage

Hamza

Hamza kan drie dagen per week meewerken binnen de logistiek afdeling en een onderzoek uitvoeren

Dit is Hamza

Mag ik je voorstellen aan Hamza (20)? Student Social degree and Logistics die op zoek is naar een logistieke afstudeerstage. Hamza moet voor zijn opleiding per direct starten met een afstudeerstage, waarbij hij 3 dagen per week mee kan werken, 1 dag aan zijn onderzoek besteed en 1 dag terug naar school gaat. De werkzaamheden die Hamza uit gaat voeren wil hij graag in het verlengde van zijn onderzoek doen, zodat het bedrijf daadwerkelijk wat aan zijn onderzoek heeft.

Bij de keuze welke opleiding Hamza wilde gaan volgen stond logistiek centraal. Hij is altijd al groot fan van F1 geweest en heeft een keer het totaal plaatje van DHL gezien, hoe zij dit logistiek gezien allemaal regelen. Dit vond hij zo interessant, dat voor hem vanaf dat moment de richting logistiek vast stond. Daarnaast kwam hij er tijdens de open dag achter dat de opleiding niet alleen 4 jarig, maar ook in 2 jaar afgerond kon worden, waardoor hij bij Social degree and Logistics is uitgekomen. Tot nu toe heeft hij hier nog geen moment spijt van gehad en hij kijkt er dan ook naar uit om het werkveld in te gaan.

Tijdens zijn opleiding heeft Hamza al verschillende projecten uitgevoerd, waaronder een project waarbij hij de volledige cacaoketen in kaart moest brengen. Zij moesten aan de hand van verschillende verslagen en onderzoeken, achterhalen wat een eerlijke prijs is en hoe zij Fairtrade konden werken. Daarnaast moesten zij de volledige transport in kaart brengen, om te kijken hoe zij op de meest voordelige en duurzame manier de producten naar Nederland konden verschepen.

Hamza staat bekend als een sociaal persoon die van gezelligheid houdt en daarnaast altijd klaar staat voor zijn vrienden en familie. Wel probeert Hamza nog socialer te worden, aangezien hij soms nog de kat uit de boom kijkt. Hij werkt hier aan door vaker het voortouw te nemen en zijn mening daadwerkelijk te laten horen. Woorden die Hamza omschrijven:

- Gedisciplineerd
- Hardwerkend
- Doorzetter
- Teamspeler
- Sportief

Dit kan Hamza voor je doen

✔ Logistieke werkzaamheden uitvoeren
✔ 3 dagen per week meewerken
✔ Onderzoek uitvoeren