Internationale (WO) student Mastor of Computer Science in Artificial Intelligence per direct opzoek naar een stageplek

Phil

Phil Xia kan jullie helpen met machine learning, big data (data science), fullstack development en/of Ai implementatie!

Dit is Phil

Dit is het profiel van Roos. Een WO studente, van de universiteit in Amsterdam die per direct op zoek is naar een stagebedrijf waar zij haar kennis en ervaring kan uitbreiden. Roos is vanuit haar opleiding niet verplicht om een praktijkstage te doen, dus heeft zij hier bewust en vrijwillig voor gekozen. Ze is vanaf september beschikbaar voor een periode van 20 weken, 5dagen in de week. Na deze periode staat ze er ook voor open om aan te blijven in een vaste functie.

Roos studeert aan de universiteit van Amstedam Master of Computer Science in Artificial Intelligence. Deze opleiding legt de focus op geavanceerde data science en innovaties binnen Ai + machine learning technieken.

Gezien Roos al een IT development opleiding heeft afgerond heeft ze een behoorlijk uitgebreid profiel met brede interesses, maar ook wat mooie ervaringen op haar CV staan! Zo vindt Roos machine learning, data science, front-end development en Ai erg interessant en daar zou ze graag meer ervaring in op willen doen. Voor Roos eerdere ervaringen verwijs ik graag naar haar CV. Deze kan ik bij interesse later met je delen. Heb je daar interesse in? Dan hoor ik dat graag!

Roos is op mij overgekomen als een erg gemotiveerde en intelligente studente. Na het behalen van haar master in Nederland, zou ze graag willen aanblijven om meer praktijkervaring op te doen.

Geïnteresseerd in een kennismaking met Roos ? Neem dan contact met mij op

Dit kan Phil voor je doen

- Werken met machine learning, big data en Ai
- Programmeren in (o.a.) C, C++, Javascript, Pyhton en SQL
- Aanblijven na de stageperiode