HBO software engineering student opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Huseyin

Huseyin kan jullie ondersteunen met diverse vormen van development en aanblijven na de stage periode!

Dit is Huseyin

Dit is het profiel van Huseyin (26 jaar) uit Haarlem. Voor het afronden van zijn HBO opleiding is hij opzoek naar een software engineering afstudeerstage. Qua development vindt Huseyin front-end of web development het interessantste en de programmeertalen die hij beheerst zijn Javascript, Vue.Js, React, HTML en CSS. Ook backend development is voor Huseyin niet onbekend terrein want hij kan ook overweg met PHP, Note.Js en Java. Huseyin wilt het liefst zsm beginnen (september), maar het alternatief zou november zijn en zijn afstudeerstage duurt 20 weken.

Huseyin heeft een interessante schoolcarrière achter de rug. Hij begon namelijk op MBO niveau 2 (versneld traject) IT medewerker. Vervolgens is hij gestart met MBO niveau 4 software engineering en nadat hij ook die diploma succesvol had behaald startte hij met de HBO opleiding embedded systems. Deze opleiding paste helaas niet helemaal bij hem en daarom is hij geswitched naar HBO software engineering (zijn huidige opleiding). Eenmaal aangekomen in het laatste studiejaar kan hij met zekerheid zeggen dat hij de juiste stappen heeft gemaakt en erg trots op zichzelf is. Na al die jaren studeren (en het succesvol afronden van deze afstudeerstage) kijkt hij er erg naar uit om te gaan werken.

Door de jaren heen heeft Huseyin verschillende development ervaringen opgedaan. Net alleen door verschillende projecten op school, maar ook tijdens eerdere stages en in zijn vrije tijd! Hierdoor beheerst hij (zoals gezegd) een aantal programmeer talen. Meer over zijn eerdere ervaringen lees je onderaan het profiel en meer over de talen die hij beheerst lees je in de bijgevoegde kennismatrix.

Kan jij een stagiaire zoals Huseyin per direct of op de korte termijn wel gebruiken? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Huseyin voor je doen

✔ Front-end of web development
✔ Werken met Javascript, Vue.Js, React, HTML, CSS (en meer)
✔ Probleemoplossend denken
✔ Aanblijven na de stage periode

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Huseyin samen met zijn stagegroep gewerkt aan het front-end van de FSV website. Hij heeft gewerkt aan meerdere gedeeltes van de website. Zoals de stukjes Nieuws, Menu en de FAQ. Eerste versie van de website is gemaakt in HTML/CSS en Django. Er was een nadruk op Semantisch HTML schrijven, zodat de website toegankelijk kan zijn voor iedereen.

Huseyin heeft gewerkt aan een nieuwe module voor het smart locker product van het bedrijf. De module waaraan hij heeft gewerkt is de Pick-up Drop-off module. Hij heeft deze module ontworpen en gerealiseerd. Huseyin heeft gewerkt in Vue.js 2 in de front-end en .NET in de backend. Ook heeft hij mockups gemaakt Adobe XD.

Huseyin heeft gewerkt aan een manier om mensen over te halen vaker de trap te nemen dan de lift. Dit heeft hij gedaan door een dashboard te ontwikkelen die naast een lift wordt getoond op een scherm met live data van hoeveel mensen de lift en trap nemen. De data werden opgehaald met een sensor. De data werd opgehaald met een raspberry pi en sensoren. De data werd opgeslagen op firebase(voor de live database). De dashboard is gemaakt in next.js

De meeste ervaring met Vue.js heeft Huseyin tijdens zijn vorige stage bij Nauta Connect opgedaan. Hij heeft daar een UI gebouwd met Vue.js 2.7. Daarbij heeft hij ook gebruik gemaakt van de UI component library Buefy. Bij deze stage heeft Huseyin ook mockups gemaakt die hij later heeft nagemaakt in Vue.js 2.7. Daarnaast heeft Huseyin ook voor een ander stagebedrijf een kennismaking opdracht in Vue.js 3 gemaakt. Voor deze opdracht moest hij een webshop maken. Ook heeft hij in zijn eigentijd aan kleine Vue.js projecten gewerkt, daarbij heeft hij ook gewerkt met de Vuetify Libary. Als laatst heeft Huseyin ook bij Nauta Connect een onderzoek uitgevoerd naar de verschillen tussen Vue.Js 2 en Vue.Js 3.