Tom, een HBO informatica student per direct opzoek naar een front-end development meewerkstage!

Tom

Tom kan goed overweg met Javascript, SQL, Java, PHP en Python!

Dit is Tom

Dit is het profiel van Tom (21) uit Vogelenzang. Tom is voor zijn HBO opleiding informatica per direct opzoek naar een front-end development meewerkstage. Tijdens een periode van 5 maanden kan Tom 4 dagen per week jullie development team ondersteunen, de 5e dag houdt Tom graag gereserveerd voor school gerelateerde taken. Tom wilt graag in september starten met zijn stage en hij dacht een tijdje terug al een tof stagebedrijf te hebben gevonden, maar helaas werd hij afgelopen week toch (onverwachts) afgebeld.

Voor een derde jaarstudent heeft Tom al redelijk wat development ervaring op gedaan. Niet alleen door projecten en opdracht op school, maar ook in zijn vrije tijd houdt hij zichzelf graag bezig met development. Zijn interesse in development is ontstaan tijdens de middelbare school via het keuzevak informatica die hij toen heeft gevolgd. Na dat semester wist hij voor 100% zeker dat hij HBO informatica wilde gaan doen. In de bijgevoegde kennismatrix van Tom lees je meer over de programmeer talen die hij beheerst. Hier komen React, Vue.Js, Laravel, Java, SQL, Python en Javascript uit als meest gebruikte talen, waarbij Javascript (front-end development) zijn voorkeur heeft! Meer over eerdere ervaringen vind je onderaan het profiel.

Het bouwen van websites en apps vind Tom erg interessant, maar daarnaast spreekt front-end development in het algemeen hem erg aan! Tom omschrijft zichzelf als creatief, oplossingsgericht, communicatief vaardig, een teamplayer, en kritisch.

Ben jij opzoek naar een stagiaire zoals Tom? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Tom voor je doen

- 4 dagen per week front-end werkzaamheden oppakken
- Werken met (o.a.) React, Vue.Js, Laravel, Java, SQL, Python en Javascript
- Aanblijven na de stageperiode (parttime)
- (Bijv.) Meewerken aan het bouwen van website of apps

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tom heeft met zijn projectgroep een interne bestelwebsite voor het bedrijf Jungheinrich gemaakt. Hij is daarin vooral bezig geweest met het team aansturen, ontwerpen, het bouwen van componenten en het schrijven van javascrip. Hierbij heeft Tom gebruikt gemaakt van React, CSS, Javascript, MySQL en Figma. Verder heeft Tom met zijn projectgroep in feb - april 2023 een website gemaakt om een ledmatrix op afstand te besturen. Hij heeft hierbij de gehele web-kant van de applicatie gebouwd en de verbinding naar de hardware gemaakt. Talen die Tom hierbij heeft gebruikt HTML/ Js/ CSS, Laravel, PHP en MariaDB. Door gebruik te maken van Flutter heeft Tom een kassa-app gemaakt voor borrels en andere kleine bijeenkomsten.