Technische informatica student opzoek naar een Java en/of C++ development stage

Rosanne

Rosanne kan jullie 5 maanden fulltime ondersteunen met Java en/of C++ development

Dit is Rosanne

Dit is het profiel van Rosanne (20) uit regio Leiden. Rosanne start na de zomer aan haar derde studiejaar en daarom wil ze graag in september starten met een meewerkstage. Tijdens deze stageperiode (5 maanden) kan Rosanne 4 a 5 dagen per week jullie development team ondersteunen. De programmeertalen waar Rosanne tot nu toe voornamelijk mee heeft gewerkt zijn Java en C++, meer over de andere talen waarmee ze wel eens heeft gewerkt vind je terug in de kennismatrix. Neem contact met mij op als u geïnteresseerd bent om die te ontvangen.

Rosanne is een sociaal persoon en vindt daarom een goede werksfeer op kantoor erg belangrijk. Rosanne omschrijft zichzelf verder als sociaal, perfectionistisch, gedreven, hardwerkend, enthousiast en extravert.

Ben jij opzoek naar een stagiaire zoals Rosanne of zou je meer over haar te weten willen komen? Neem dan contact met mij op via de telefoon of mail.

Dit kan Rosanne voor je doen

- Development team ondersteunen
- Programmeren in Java en/of C++
- Werken met hardware en databases
- Aanblijven na de stage periode

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

De projectgroep moest een bank maken. Hierbij moet een fysieke pinautomaat gemaakt worden. Compleet met passcanner, bonprinter, User Interface en keypad. Ook moet de server kant gemaakt worden. Deze moet beveiligt zijn en met andere banken kunnen communiceren. Rosanne heeft in dit project de complete UI (GUI) gemaakt. Dit heeft ze gedaan in python.
Stack: Python

De projectgroep moet een lift maken. Elk groepslid maakt zijn eigen verdieping. Vervolgens worden de verdiepingen aan elkaar verbonden door middel van I2C. Elke verdieping beschikt over 2 knoppen (1 voor omhoog en 1 voor omlaag), een display die aan kan geven op welke verdieping de lift is en een IR-sensor die kan detecteren of de lift op de huidige verdieping is.
Stack: Arduino IDE, arduino

De projectgroep moet een autootje maken die autonoom en bestuurbaar kan rijden. De auto moet zelf tussen twee lijnen kunnen blijven rijden, obstakels kunnen ontwijken, zelf draaien bij een afgrond en een helling op kunnen rijden. Rosanne heeft de sensoren op de auto geplaats en getest. Ook heeft ze een deel van de code geschreven en verbeterd.
Stack: Arduino IDE, ESP, IR-sensoren, ultrasoon