IT informatica student opzoek naar een meewerkstage front-end (of backend) development

Junhao

Junhao kan fulltime ondersteuning bieden bij de front-end development afdeling voor een periode van 20 weken!

Dit is Junhao

Dit is het profiel van Junchao (20) uit Zwijndrecht. Vanuit zijn ICT opleiding informatica is hij per september opzoek naar een 20-weekse meewerkstage. Tijdens deze stage zal hij 4 a 5 dagen per week bij jullie meewerken op de development afdeling. Zijn voorkeur gaat uit naar front-end development, maar niet ver daar achter op plek 2 staat backend development.

Na de zomer start Junchao met zijn derde studiejaar en vanuit zijn eerdere studiejaren heeft hij meerdere projecten/ opdrachten uitgevoerd en daardoor beheerst hij ook meerdere programmeer talen. De meeste relevante zijn: C#, Java, Javascript, Typescript, SQL, CSS, HTML5 en Wordpres.

Ik heb Junchao leren kennen als een gedreven en rustige student met de drive om een top developer te worden! de juiste motivatie! Junchao omschrijft zichzelf als:
- Doorzetter
- Leergierig
- Perfectionistisch
- Efficiënt
- Oplossingsgericht

Wil jij meer te weten komen over Junchao of ben je geïnteresseerd in een kennismaking? Neem dan via de mail of telefoon contact met mij op!

Dit kan Junhao voor je doen

- Ondersteunen bij front-end of backend development
- Werken met C#, Java, Javascript, Typescript, SQL en meer
- 20 weken meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

https://github.com/Dalikey?tab=repositories
https://www.linkedin.com/in/junhao-chen-uit-zwijndrecht
https://meal-delivery.netlify.app/about-us

Ik heb nog geen stage projecten uitgevoerd, wel een baan bij mijn ouders als bestellingen klaar maken en bezorgen met zowel de fiets en de auto.

Verschillende schoolprojecten, niet alles staat op public, maar heb er wel een paar op GitHub staan. En verschillende projectgroepen maar die staan op andere repositories.

Ik ben geïnteresseerd in een stage voor september 2023 om mijn vaardigheden en ervaringen te verbeteren en natuurlijk ook voor school.

Voor zowel frontend- als backend-ontwikkeling heb ik tijdens mijn studie ervaring opgedaan met TypeScript, JavaScript, HTML, CSS, C# en Java. Ik heb me voornamelijk beziggehouden met frontend-ontwikkeling in teamprojecten, maar ik ben ook geïnteresseerd in het verkennen van de wereld van backend-ontwikkeling. Dus alle richtingen zijn mogelijk.

Kwa reistijd heb ik het liefst een reistijd van maximaal ongeveer een anderhalf uur met openbaar vervoer.


Je kunt me bereiken via:
junhao@hotmail.com of 0647442517