ICT informatica afstudeerstagiaire opzoek naar een afstudeerstage per september

Jaouad

Jaouad kan programmeren met en ondersteuning bieden binnen Java, C# en Javascript!

Dit is Jaouad

Graag stel ik je voor aan Jaouad (33) uit regio Amsterdam.

Jaouad zoekt voor het afronden van zijn opleiding een uitdagende stage in de richting van applicatie, backend of fullstack development. De programmeertalen waar Jaouad tot op heden mee heeft gewerkt zijn Java, C#, PHP en Javascript, maar naast deze talen zou hij het ook erg interessant vinden zijn kennis uit te breiden met andere talen (hij pakt dan ook snel nieuwe talen op).

Zijn afstudeerstage start in september en duurt 20 weken (5 maanden). Jaouad kan 4 a 5 dagen in de week het development team ondersteunen, maar hij moet ook een afstudeeropdracht ontwikkelen en heeft ook daar zo nu en dan tijd voor nodig. De opdracht zal worden ontwikkeld vanuit een vraag van het stagebedrijf en dus in samenwerking met jullie. Een stageplek waar Jaouad zou kunnen aanblijven in een vaste functie spreekt hem erg aan!

Na het afronden van het MBO is Jaouad een paar jaar gaan werken, maar hij kwam ik redelijk snel achter dat hij nog niet was uitgestudeerd. Om deze reden startte hij met zijn huidige HBO opleiding ICT Informatica en daar heeft hij geen spijt van! Door zijn wat oudere leeftijd heeft Jaouad meer ervaring dan de meeste afstudeerstagiaires. Dit maakt hem dan ook een erg waardevolle student en iemand die (waarschijnlijk) relatief gezien goed kan meedraaien binnen jullie development team! Meer over zijn eerdere functies lees je terug in zijn CV en onderaan het profiel. Benieuwd naar zijn CV? Neem dan contact met mij op!

Jaouad is qua persoon een erg prettige gesprekspartner. Op mij kwam hij in ieder geval erg enthousiast, leergierig, sociaal en betrouwbaar over! Zoals eerder benoemd zou Jaouad het ook erg interessant vinden om na het afronden van zijn opleiding te blijven werken bij het bedrijf.

Kan Jaouad wellicht bij jullie aan de slag?

Dit kan Jaouad voor je doen

- Development team (backend, fullstack) ondersteunen
- Werken met Java, C#, PHP en Javascript
- Aanblijven na de stageperiode

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

De casus genaamd “Comakership” geeft organisaties de mogelijkheid om een team aan studenten te vormen voor het uitvoeren van een specifieke opdracht. De studenten kunnen hierdoor op afstand opdrachten uitvoeren voor diverse organisaties. Als groep van twee studenten was het de casus om een IOS en Android applicatie te realiseren met de benodigde functionaliteiten. Daarvoor had Jaouad met zijn compagnon gezamenlijk de requirements en de design’s vastgelegd. Waarna Jaouad de Android applicatie heeft gerealiseerd en de medestudent de IOS versie. De backend gedeelte werd in samenwerking met de front end opgebouwd door te gesprekken te voeren. Geleidelijk met het realiseren van de applicaties had de groep een onderzoeksverslag moeten opbouwen.
Front End: Kotlin (Android)
Back End: .NET Core API
Database: SQL
Design: Adobe XD
UML: Visual paradigm

Daarnaast heeft Jaouad voor een vriend die een schilderbedrijf heeft een website opgebouwd, inclusief logo + artikels + SEO.
Front End: Javascript (Nodejs)