HBO Informatica student opzoek naar een development stage!

Thomas

Thomas kan jullie voor een periode van 5 maanden ondersteunen op de development afdeling en o.a. werken met Java, C#, Javascript en Typescript!

Dit is Thomas

Dit is het profiel van Thomas (19 jaar) uit Roosendaal. Thomas is voor zijn derde studiejaar opzoek naar een stage waar hij voor een periode van 5 maanden zijn development skills kan uitbreiden. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar backend development (met Java of C#), maar ook front-end met Javascript of Typescript spreekt hem aan. Tijdens de stage periode kan Thomas 4 dagen per week meewerken op de development afdeling. De 5e dag houdt hij graag gereserveerd voor school gerelateerde zaken en zijn stageopdracht.

Nadat Thomas op de middelbare school het vak informatica voor een korte periode had gevolgd wist hij zeker welke vervolgopleiding hij wilde gaan doen, namelijk HBO informatica. Het gave aan de opleiding vindt Thomas het programmeren en bouwen van codes. Hetgeen wat daarbij ontstaan en vervolgens (als het goed werkt) bijvoorbeeld bepaalde processen moet automatiseren is iets waar Thomas veel energie van krijgt. Zijn voorkeur gaat uit naar backend development, maar ook front-end (of fullstack) vindt Thomas erg tof. De stage is natuurlijk ook bedoeld om meer te leren over development en de verschillende aspecten daarvan.

In zijn vrije tijd houdt Thomas zich niet alleen bezig met IT, maar is hij ook behoorlijk sportief en is hij onderdeel van een scouting groep. Thomas omschrijft zichzelf als behulpzaam, leergierig, doorzettingsvermogen en perfectionistisch.

Ben jij op de korte termijn nog opzoek naar een IT stagiaire en denk je dat Thomas wellicht de juiste kandidaat is voor jullie development team? Neem dan zsm contact met mij op!

Dit kan Thomas voor je doen

- Backend of front-end development
- Werken met Java, C#, Javascript en Typescript
- Probleemoplossend en secuur werken
- Aanblijven na de stageperiode (parttime)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Thomas heeft met zijn projectgroep in het Angular framework een applicatie ontwikkeld voor het genereren van arbeidsovereenkomsten voor een bepaald bedrijf. Thomas zijn voornaamste rol hierin was het ontwikkelen van de interface waar de gebruiker kiest wat in het contract aanwezig moet zijn.

Thomas heeft met zijn projectgroep in het Angular framework een applicatie ontwikkeld voor het streamen van je alledaagse leven. Thomas zijn voornaamste rol was het ontwikkelen van het chatsysteem tussen de gebruikers.

Thomas heeft voor dit project een app gebouwd in Android studio, met als taal Java. De functie van deze app is het kunnen plaatsen en reserveren van afhaalmaaltijden.