HBO informatica student dringend opzoek naar een parttime fullstack bijbaan!

Stephanos

Stephanos kan jullie development afdeling voor een periode van 5 maanden ondersteunen

Dit is Stephanos

Dit is het profiel Stephanos uit regio Rotterdam!

Stephanos studeert HBO informatica en wilt graag op korte termijn starten met een studiegerelateerde bijbaan. De komende maand kan hij jullie development team kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden. Zijn voorkeur gaat uit naar ervaring opdoen en meewerken in een backend (of fullstack) development team. Vanaf februari 2025 gaat Stephanos afstuderen, dus dan zal hij minder tijd hebben om mee te werken.

Tot nu toe heeft Stephanos de meeste development ervaring opgedaan in C# met framework .NET, React en Next.JS, maar ook andere frameworks en programmeertalen spreken hem aan! Uiteindelijk zou Stephanos namelijk graag een developer willen worden die meerdere talen kent. Tot nu beheerst hij bijvoorbeeld ook Pyhton, Javascript en Node.JS goed.

Op de basis- en middelbare school is de interesse van Stephanos in de IT ontstaan. Het maken van de keuze voor zijn HBO opleiding na het afronden van de HAVO was dus voor Stephanos makkelijk gemaakt! Nu, bijna drie studie jaren later, weet hij dan ook zeker dat hij later een developer wilt worden.

Stephanos zoekt in zijn bijbaan een uitdaging waarbij hij veel kan leren van ervaren developers. Het maakt voor hem dan ook niet veel uit wat hij gaat verdienen, als hij maar werkervaring gaat opdoen! Stephanos omschrijft zichzelf als leergierig, betrouwbaar, kritisch, gedreven, nieuwsgierig en proactief.

Ben jij opzoek naar een IT partrimer zoals Stephanos? Neem dan zsm contact met mij op!

Dit kan Stephanos voor je doen

✔ Meerdere maanden het development team ondersteunen
✔ Backend development C#, Python (en meer)
✔ Integriteit en veiligheid van de backend verbeteren
✔ Mogelijk blijven afstuderen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Project #1
Periode: Februari 2022- June 2022

Omschrijving: Groepsproject voor het ontwikkelen van een restaurant-reserveringsysteem. Stephanos was Scrummaster en was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een groot deel van de reserveer procedure voor de eindgebruiker.

Taal/Technieken: Volledig geschreven in C# met gebruik van Json, MVC-architectuur en MS Test voor Unittesting.

Project #2
Periode: September 2022 – Februari 2023

Omschrijving: Ontwikkelen van een website voor ouderen in Rotterdam-zuid, volledig volgens scrum principes en het samenwerken met een externe opdrachtgever. Doel van de website was het bieden van een overzicht van nuttige producten gerelateerd aan ouderen. Hierin was Stephanos Scrummaster en heeft hij de volledige backend ontwikkeld. Voor het concept zijn interviews gehouden met de doelgroep en mockups gecreëerd. Hij heeft het backend framework opgezet, de database ontworpen en verbonden met de frontend binnen een Virtual Machine van de Hogeschool.
Github Admin.paneel: https://github.com/Stephanos2911/Project-C-2022-Adminpanel
Github Clientside: https://github.com/Stephanos2911/Project-C-2022-Clientside

Taal/Technieken
Backend: Asp.Net, MVC, Entity Framework, MySQL, MS Test
Frontend: Html, CSS

Project #3
Periode: Februari 2023 – Juni 2023

Omschrijving: Het project was een open opdracht voor Sogeti om een It-innovatie te bedenken/ontwikkelen voor mensen met een beperking. Via interviews en onderzoek is een browser-geïntegreerd dyslexie hulpmiddel ontwikkeld (Chrome-Extension). Bij dit project was Stephanos scrummaster en heeft hij een samenvattings-feature geïmplementeerd. Ook heeft hij technieken onderzocht die gepast waren voor het project, met daarbij afwegingen in geschiktheid of ondersteuning.

Taal/Technieken: Volledig geschreven in Javascript en Html/Css voor de interface.