Studente Communication and Multimedia Design op zoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Mirte

Het designen van interfaces van apps en websites en uitvoeren van het bijbehorende onderzoek!

Dit is Mirte

Mag ik je voorstellen aan Mirte? Een studente Communication and Multimedia Design die op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage. Voor haar opleiding moet Mirte vanaf september 20 weken, 5 dagen in de week meewerken als designer van interfaces en het onderzoeken daarvan.

Vanaf de mavo heeft Mirte de keuze gemaakt om Grafisch vormgeven te gaan studeren op het mbo. Zij heeft veel geleerd op het mbo, maar is erachter gekomen dat de hele week ontwerpen niet divers genoeg is voor haar, waardoor zij het lastig vindt zichzelf scherp te houden. Daarnaast wilde Mirte haar horizon verbreden door zich bezig te houden met het online designen en het daadwerkelijk onderzoeken uitvoeren. Wat ervoor gezorgd heeft dat zij voor Communication and Multimedia design heeft gekozen. Mirte vindt het vooral interessant dat zij binnen deze opleiding daadwerkelijk onderzoek moet doen naar bepaalde designs, om te kunnen achterhalen welk design het beste past. Dit resulteert vervolgens in een userinterface die het makkelijkst in omgang is en daarnaast aan de hand van onderzoek onderbouwd kan worden.

In het derde jaar heeft Mirte stage gelopen als grafisch vormgever, waar zij momenteel nog werkt. Daarnaast volgt zij momenteel de minor Visual Interfacedesign, waarbij dieper in wordt gegaan op het gebruiken van verschillende typografie, kleuren en designs. Vanuit haar opleiding en eerdere stage heeft Mirte veel ervaring opgedaan met het gebruiken van verschillende programma's en dan met name Adobe XD en Figma.

Mirte staat bekend als iemand die altijd positief in het leven staat en altijd klaar staat voor haar vrienden en familie. Daarnaast is zij meedenkend, maar is zij in sommige gevallen wat afwachtend. Dit zorgt ervoor dat zij op de achtergrond blijft hangen, waardoor zij haar haar mening niet altijd durft te verkondigen. Woorden die Mirte omschrijven

- Nieuwsgierig
- Positief
- Optimistisch
- Sociaal
- Resultaatgericht

Dit kan Mirte voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;