Maaike studeert momenteel business IT op het Fontys en is op zoek naar een leuke uitdagende meewerkstage per september!

Maaike

Maaike kan data analyseren in verschillende aspecten ook kan ze processen in kaart brengen en deze optimaliseren.

Dit is Maaike

Maaike is een tweede jaars student die momenteel business IT studeert. Ze woont momenteel in Wijchen en beschikt over een ov. Voor september is ze op zoek naar een leuke meewerkstage voor 20 weken. In haar vrije tijd werkt ze bij de plaatselijke horeca onderneming. Verder is Maaike een sociale meid en heeft hiervoor de toerisme opleiding gedaan en behaald. Ook heeft ze hier ervaring opgedaan in het buitenland door middel van een stage. Voor het mbo twijfelde ze al om de IT kant op te gaan omdat ze dit erg interessant vond. Na het mbo toch besloten de studie business IT te gaan doen. Maaike vind de bedrijfskundige kant van business IT erg leuk om te doen. Vooral het analyseren van gegevens en deze in kaart brengen van de supply chain en marketing sector.

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Maaike heeft in jaar 2 een project gedaan voor zorginstelling De Wever. Hierin heeft ze onderzoek gedaan naar de werking van VR-brillen tegen het bestrijden van pijn en vergroten van plezier. (schoolproject)

Maaike volgt momenteel een specialisatie global acting. Hier doet ze een project over het verbeteren van de luchtkwaliteit. Hiervoor wordt data verzamelt om de luchtkwaliteit te meten op locaties en deze te analyseren. (schoolproject)