Loena, een student Embedded Software Design per september beschikbaar voor een meewerkstage.

Loena

Dit is Loena

Graag stel ik je voor aan Loena!

Loena is een enthousiaste en ambitieuze student Embedded Software Design op zoek naar een meewerkstage vanaf september. Hij heeft tijdens zijn studie ervaring opgedaan met C++ en Python. Naast zijn hoofdstudie heeft Loena ook een minor in Digital Media Producties gevolgd, waardoor hij een breder perspectief heeft op het gebied van technologie en creativiteit.

Met zijn sterke basis in het ontwerpen en implementeren van embedded softwareoplossingen en zijn kennis van digitale media, is Loena in staat om technische oplossingen te combineren met creatieve benaderingen. Hij heeft ervaring met het werken aan real-time embedded systemen, het testen en debuggen van code, en samenwerken in teamverband. Loena is bekwaam in probleemoplossing, flexibel en goed in teamwerk.

Loena streeft ernaar om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen tijdens zijn stage en is geïnteresseerd in uitdagende projecten waarbij hij zowel zijn expertise in embedded softwareontwikkeling als zijn kennis van digitale media kan toepassen. Met zijn technische basis, leergierigheid en passie voor zowel embedded softwareontwikkeling als digitale media, zal Loena een waardevolle aanvulling zijn voor een bedrijf dat een gemotiveerde stagiair zoekt met expertise in C++ en Python, evenals een creatieve kijk op technologie.