ICT (informatica) studente opzoek naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage

Shokoefa

Shokoefa kan je helpen met het bouwen van bijvoorbeeld een applicatie of website

Dit is Shokoefa

Je bekijkt het profiel van Shokoefa (24 jaar) uit Den Haag. Voor het laatste studiejaar van de ICT opleiding informatica is zij opzoek naar een uitdagende en leerzame afstudeerstage startend in november. De eis vanuit haar opleiding is dat Shokoefa een ICT gerelateerd project uitvoert / ondersteunt en daarbij moet ze ook zelf wat bouwen (website, applicatie of een prototype daarvan). Dit zal ze doen in een periode van 5 maanden, 5 dagen per week.

Na het succesvol behalen van haar MAVO en HAVO diploma maakte Shokoefa de keuze om ICT te gaan studeren. Deze keuze was makkelijk gemaakt omdat ze er eigenlijk altijd al wel affiniteit mee had en na een project op de middelbare school waarbij ze een robot moest programmeren was ze helemaal verkocht. Eenmaal aangekomen in het laatste studiejaar kan ze met zekerheid zeggen dat ze de juiste opleiding gekozen heeft! Tijdens de opleiding heeft ze een specialisatie (minor) cyber security gedaan wat ze erg interessant vond. Verder heeft ze leren werken met diverse programmameer talen zoals:
- Python
- Javascript
- C Sharp
- PHP
- SQL
(En nog meer)

Naast de vele theoretische kennis heeft Shokoefa ook een meewerkstage gedaan en diverse relevante projecten uitgevoerd. Meer hierover lees je onderaan het profiel onder het kopje ervaringen. Verder spreekt en schrijft Shokoefa goed Engels omdat haar opleiding volledig in het Engels is.

Geïnteresseerd in een kennismaking met Shokoefa? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Shokoefa voor je doen

✔ Applicatie, website (oid) bouwen
✔ Werken met diverse programmeertalen en programma's
✔ Ondersteuning bieden
✔ Project/ opdracht uitvoeren en bouwen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de studie heeft Shokoefa aan een aantal mooie projecten gewerkt. Hieronder een aantal toegelicht:

PROJECT GAME: Tijdens dit project heeft Shokoefa samen met de projectgroep een game geprogrammeerd d.m.v. Pygame en SQL. Deze game was gebaseerd op een bordspel die ze in periode 1 van de eerste klas HBO informatica hebben moeten maken. Hierbij is de SCRUM gebruikt als werkmethode.

PROJECT APP: In dit project is er met een groepje een applicatie gebouwd die het percentage fietsdiefstallen toonde op kaart. Deze applicatie is gebouwd met C# en Windows form. Bij dit project is wederom gebruik gemaakt van de SCRUM en open source data.

PROJECT APP MULTIPLATFORM: In dit project hebben we een website gebouwd d.m.v. REACT js in Visual studio code. Ook hier hebben we SCRUM toegepast en open source data.

PROJECT machine learning: Tijdens dit project heb ik met .Net, xamarin, Microsoft Vision Api een applicatie gemaakt die d.m.v. image recognition kann herkennen wanneer er iemand een werkplek bezette. deze applicatie hebben wij voor Dept gemaakt.

Project Cyber Security: Tijdens de minor cyber security heeft ze een webshop applicatie gemaakt met dmv php, bootstrap en pdo. De bedoeling hiervan was om deze ook te web-pentesten. Er is ook gebruik gemaakt van kali linux.

Project Ernst & Young: Tijdens de meewerkstage van Shokoefa heeft ze voor Ernst & Young een webapplicatie gemaakt met angular JS en material design. Deze webapplicatie was een quiz die de collega's van EY cyber aware moest maken.