HBO ICT student opzoek naar een derdejaars stage backend development!

Dennis

Dennis kan jullie ondersteunen met development werkzaamheden binnen (o.a.) C# en Java!

Dit is Dennis

Dit is het profiel van Dennis (22) uit Dorst. Dennis is voor zijn derde studiejaar opzoek naar een development meewerkstage waarbij hij zijn backend development skills kan uitbreiden. Dennis is maar liefst 5 maanden, 4 dagen per week beschikbaar en kan goed overweg met C# maar ook Java is geen onbekende taal voor hem! Hoewel zijn voorkeur uitgaat naar backend spreekt ook front-end Dennis wel aan. Talen die hij daarbij beheerst zijn Javascript en Typescript. Daarnaast heeft Dennis tijdens zijn opleiding ook leren werken met andere talen, meer hierover vind je terug in de bijgevoegde kennismatrix.

Tijdens de middelbare school kwam Dennis (net als vele) voor het eerst in contact met programmeren via het vak informatica. Dit sprak hem dan ook meteen aan en ging het goed af, zo doende koos hij ervoor om door te studeren op HBO ICT en daar heeft hij zeker geen spijt van! Het bouwen en creëren van codes voor diverse doeleindes is iets wat Dennis graag doet en hij ook voor de toekomst graag wil blijven doen.

In zijn vrije tijd houdt Dennis van onderwaterhockey en het spelen van games. Daarnaast staat ook leuke dingen doen met familie en/of vrienden regelmatig op de planning! Dennis omschrijft zichzelf als perfectionistisch, sociaal, probleemoplossend en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs...

Ben jij op de korte termijn nog opzoek naar een stagiaire en lijkt Dennis op een kandidaat die binnen jullie team past? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Dennis voor je doen

- Ondersteunen met backend of frontend development
- Werken met C#, Java, Javascript, Typescript
- Aanblijven na de stage periode