Backend developer opzoek naar een meewerkstage per september!

Ahmet

Ahmet kan jullie helpen met programmeren in bijvoorbeeld C#

Dit is Ahmet

Ik stel je graag voor aan Ahmet (23) uit Amsterdam!

Ahmet is voor zijn HBO opleiding ICT opzoek naar een uitdagende meewerkstage, waarbij hij zijn kennis en ervaring op het gebied van backend development kan uitbreiden. C# en .NET zijn talen waar hij goed mee overweg kan, maar zijn skills uitbreiden met andere talen spreekt hem ook erg aan! Daarnaast spreekt ook fullstack ervaring, met bijvoorbeeld Javascript hem ook erg aan. Ahmet zal vanaf september 20 weken, 4 a 5 dagen per week jullie development afdeling ondersteunen en daarbij is er altijd de mogelijkheid om hem een (bij)baan aan te bieden.

Tijdens de middelbare school begon Ahmet al met programmeren in C#. Dit ontstond vanuit een interesse die hij destijds ontwikkelde en zo doende is hij ook uiteindelijk HBO ICT gaan studeren. Ahmet start na de zomer aan zijn derde studiejaar, dus zijn ervaring met (o.a.) C# is flink verbetert. C# en .Net zijn momenteel zijn lievelingstalen, maar Ahmet zou later graag een allround (fullstack) developer willen worden, dus hij sluit zeker niet uit om ook andere taalkennis verder te ontwikkelen! Meer over een tweetal ervaringen lees je onderaan het profiel.

Ik heb Ahmet leren kennen als een erg communicatiefvaardige en sociale student. Hij omschrijft zichzelf verder als:
- Enthousiast
- Leergierig
- Sociaal
- Verantwoordelijk
- Teamplayer

Heb jij interesse in een stagiaire zoals Ahmet of zou je graag meer over Ahmet te weten willen komen (CV + kennismatrix)? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Ahmet voor je doen

- 5 maanden het development team ondersteunen
- Developen in C#, .NET, Java, Javascript en PHP
- Aanblijven na de stageperiode

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ahmet heeft met een groep van vier personen een restaurant bestelsysteem ontwikkeld in C# in combinatie met het .NET framework. Zijn rol was het ontwikkelen van het loginscherm, tafeloverzicht en besteloverzicht schermen. Ahmet heeft gedurende dit project gewerkt met C# in combinatie met .NET framework, SQL server, figma voor het design en UML om een klassendiagram te maken.

Ahmet heeft een individuele website moeten bouwen. Ahmet heeft eerst aan zijn docent een ‘project-proposal’ ingediend met als inhoud een e-commerce website waarin gebruikers kunnen inloggen (ook zonder in te loggen met sessies) en laptops kunnen kopen door het aan hun winkelmandje toe te voegen. Admins kunnen inloggen om artikelen toe te voegen aan de website. Ahmet heeft tijdens deze ervaring gewerkt met HTML, Bootstrap, Docker, PHP, Javascript, API’s (HTML5 API’s, REST API’s), JSON, AJAX , MVC, Routing, DOM manipulatie, en PHPMyAdmin.