HRM studente opzoek naar een afstudeerstage vanaf september

Yvonne

Yvonne zal een onderzoek uitvoeren en werkzaamheden oppakken gerelateerd aan HRM.

Dit is Yvonne

Voor je ligt het profiel van Yvonne (24 jaar) uit Heiloo. Yvonne is voor haar HBO opleiding Human Resource Management (HRM) opzoek naar een afstudeerstage vanaf september. Tijdens de afstudeerstage zal ze 5 maanden lang, ongeveer twee a drie dagen per week ondersteuning kunnen bieden op de HR afdeling. De overige dagen houdt Yvonne graag gereserveerd voor een afstudeeropdracht. Dit kan een onderzoek zijn over een HR vraagstuk die bij jullie intern opgelost moet worden.

Na het behalen van haar HAVO diploma startte Yvonne met de opleiding business studies. Dit is een opleiding waarbij de studenten in de eerste twee jaar erg breed georiënteerd worden opgeleid. Hier ontstond haar liefde voor HRM en zo maakte ze de keuze om te switchen van opleiding, Het allerleukste aan HRM vind ze hetgeen wat betrekkelijk heeft op trainingen en ontwikkeling. Hierover heeft ze ook een minor gevolgd, namelijk de minor Train De Trainer.

Naast de vele theoretische kennis heeft Yvonne ook relevante praktijk ervaring opgedaan in de vorm van een meewerkstage en studiegerelateerde bijbaan. De meewerkstage heeft ze gedaan op de HR afdeling en hier had ze diverse verantwoordelijkheden. Gezien de voertaal van het stagebedrijf Engels was heeft ze ook met haar Engels erg veel stappen gemaakt. Buiten deze meewerkstage heeft ze ook meerdere recruitment bijbanen gehad, ook hier heeft ze veel van haar kennis kunnen toepassen. Meer over bovenstaande werkzaamheden vind je onderaan het profiel.

Woorden die Yvonne omschrijven:
- Positief
- Georganiseerd
- Leergierig
- Extravert
- Overzichtelijk

Dit kan Yvonne voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Yvonne heeft in 8 maanden functieprofielen geïmplementeerd bij een scale-up bedrijf. Dit heeft zij gedaan door medewerkers te interviewen, deze gegevens te verwerken en daarna te analyseren. Hieruit kwamen zes functieprofielen en na de ontvangen feedback te hebben verwerkt zijn alle zes de profielen geïmplementeerd.

Yvonne heeft in vier maanden een 'kom werken bij ons' filmpje bedacht en laten opnemen voor het KIT Royal Tropical Institute om zo meer sollicitanten binnen te halen. Daarnaast heeft Yvonne ook een code of conduct gemaakt voor het KIT en deze door alle medewerkers laten ondertekenen. Daarnaast was ook de recruitment een verantwoordelijkheid van Yvonne. Als laatste is ze ook veel bezig geweest met het optimaliseren van het MTO.

Yvonne heeft twee jaar als junior online recruiter gewerkt bij het recruitmentbureau Manpower. Daar was zij verantwoordelijk voor het bellen met kandidaten over hun sollicitatie, het toetsen van de motivatie aan de hand van de klanteisen en daarna het inplannen van de kandidaat voor een gevolggesprek bij de klant. Verder kwam er ook een stukje cross-sellen van de kandidaten bij kijken, is de kandidaat niet geschikt voor de ene vacature, misschien wel voor een ander. En alle administratieve taken die hier bij kwamen kijken werden ook door Yvonne afgehandeld.

Yvonne heeft zes maanden gewerkt als talent sourcer bij DutchWebShark. Hierbij heeft zij vooral via LinkedIn gezocht naar de juiste kandidaat voor verschillende bedrijven. Daarnaast heeft zij ook wat vacatures geschreven en telefonische intakes met kandidaten gedaan.