HRM student opzoek naar een uitdagende afstudeerstage

Romy

Romy kan een HR gerelateerd onderzoek uitvoeren en ondersteuning bieden op de HR afdeling

Dit is Romy

Je bekijkt het profiel van Romy uit Hoofddorp. Romy is voor haar HBO opleiding opzoek naar een afstudeerstage startend in februari. De afstudeerstage duurt 5 maanden en in die periode kan ze zowel een HR gerelateerd probleem oplossen door het doen van een onderzoek, als HR gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Voor Romy is het wel belangrijk dat ze voldoende tijd krijgt om het onderzoek kwalitatief goed uit te voeren, idealiter zou ze daar 3 dagen per week voor reserveren.

Na het afronden van de HAVO was de keuze voor een vervolgopleiding voor Romy niet heel gemakkelijk. Ze twijfelde veel en wist niet zo goed wat goed bij haar zou passen. Via via belandde ze uiteindelijk op de open dag van de opleiding HRM en zo maakte ze de keuze om voor die opleiding te kiezen. De combi van het werken met mensen en het bedrijfsleven sprak Romy erg aan.

Naast de vele theoretische kennis uit de eerste twee jaar heeft Romy ook een minor en een meewerkstage in het derde jaar afgerond. Voor de minor heeft ze een uitstapje gemaakt naar arbeidsrecht en dat sprak haar erg aan! Voor de meewerkstage heeft ze een best wel brede HR stage gevolgd. Tijdens deze stage heeft ze zowel werving en selectie als een onderzoek over het verbeteren van het werving proces opgepakt. Meer over beide ervaringen vind je onderaan het profiel.

Momenteel werkt Romy nog bij de Dirk als leidinggevende bij de kassa's, maar ze zou voor de start van de afstudeerstage al wat werk ervaring kunnen en willen opdoen in de vorm van een bijbaan bij het stagebedrijf. Ook na de afstudeerstage zou Romy het erg interessant vinden om aan te blijven in een vaste functie.

Als ik Romy zou moeten omschrijven in eigenschappen, zou ik de volgende opnoemen:
- Eerlijk
- Enthousiast
- Vastberaden
- Leergierig
- Zelfstandig
- Beetje chaotisch

Ben jij opzoek naar een afstudeerstagiaire zoals Romy? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Romy voor je doen

✔ Een HR gerelateerd probleem oplossen
✔ Ondersteuning bieden op de HR afdeling
✔ Verzuim, learning & development, arbeidsrecht, contracten
✔ Aanblijven in vaste functie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Stage:
Romy heeft van september 2021 tot februari 2022 stage gelopen bij Wonderland Kinderopvang, op het Hoofdkantoor in Leiden. Tijdens haar stage heeft zij vooral werk uitgevoerd op het gebied van Werving en Selectie en voerde al deze taken zelfstandig uit. Tijdens haar stage heeft zij een onderzoek uitgevoerd naar het wervingsbeleid van Wonderland en uiteindelijk een nieuwe wervingsbeleid geschreven.

Minor:
Na een half jaar stage te hebben gelopen heeft Romy van februari 2022 tot en met Juni 2022 de minor arbeidsrecht gevolgd. Tijdens deze minor heeft Romy verdiepende kennis opgedaan in het vak arbeidsrecht. Van arbeidsovereenkomsten opstellen tot het schrijven van adviesrapporten en van zelfstandig werken tot in groepsverband werken, alles is aan bod gekomen en heeft zij met een ruimvoldoende afgesloten

Werkervaring:
Naast haar studie aan de Hogeschool van Amsterdam is Romy sinds 2018 werkzaam bij de Dirk van den Broek in Hoofddorp. Als caissière van 18 jaar, beetje onzeker en bang voor nieuwe dingen, uitgegroeid tot een 22-jarige Kassamedewerker B die de avondploegen aanstuurt en de kassa-afdeling afsluit, om ervoor te zorgen dat deze er de volgende ochtend weer keurig uitziet. Gedurende de 4 jaar dat Romy bij de Dirk van den broek werkt zijn de taken en verantwoordelijkheden toegenomen en daarmee ook haar zelfontwikkeling.