Hager Business Studies afstudeerder, op zoek naar een recruitment stage!

Hagar

Hagar kan drie dagen per week meewerken op HR of Recruitment gebied en daarnaast een onderzoek uitvoeren

Dit is Hagar

Mag ik je voorstellen aan Hagar (37)? Hagar is een laatstejaars student Business Studies met een specialisatie in HRM. Ze is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op het gebied van HR/Recruitment vanaf februari, met het vooruitzicht op een vaste positie binnen het bedrijf na haar afstuderen. Gedurende haar afstudeerstage is Hagar beschikbaar om drie dagen per week operationeel mee te werken, terwijl ze tegelijkertijd een diepgaand onderzoek uitvoert.

Haar motivatie om verder te studeren is voortgekomen uit een medische ingreep aan haar pols die niet volledig naar wens verliep. Voordat ze aan haar huidige studie begon, was Hagar verkozen tot beste brood- en banketbakker van Noord-Holland. Hoewel ze haar oorspronkelijke beroep niet meer kan uitoefenen, is ze een persoon die niet stil wil zitten. Dit drijft haar om eerst niveau 3 in verkoopspecialisme te behalen, gevolgd door MBO niveau 4 in filiaalmanagement. Met Business Studies heeft ze een brede kijk gekregen op alles wat er binnen een organisatie gebeurt, en dit heeft haar geholpen om haar interessegebieden beter te definiëren.

Binnen haar opleiding spreekt HR Hagar het meest aan, vooral het onderzoeken van uitdagingen die werknemers tegenkomen op de werkvloer en het verminderen van verzuim. Tijdens haar meewerkstage heeft Hagar een volledige onboardingsprogramma ontworpen en geïmplementeerd. Gedurende deze periode fungeerde zij als het aanspreekpunt voor HR binnen de organisatie, waardoor zij al aanzienlijke ervaring heeft opgedaan.

Voor haar afstudeerstage heeft Hagar de wens om aan de slag te gaan als HR medewerker of recruiter. Recruitment heeft altijd haar interesse gehad, omdat ze er voldoening uit haalt om met mensen te werken en hen verder te helpen in hun carrière. Daarnaast staat Hagar open voor de mogelijkheid om na haar afstuderen in een vaste functie binnen de organisatie te blijven.

Woorden die Hagar omschrijven:
- Mondig
- Vrolijk
- Assertief
- Behulpzaam
- Positief

Dit kan Hagar voor je doen

✔ 3 dagen per week meewerken
✔ Recruitment/HR
✔ Aanblijven in een vaste functie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Het project was een RI&E opzetten voor Decathlon. Rol van Hagar was eerst eindverantwoordelijke. We haalden het project niet aangezien niemand zijn taken had afgerond. Bij en toen besloot Hagar de rol als leider, contactpersoon en eindverantwoordelijke op haar te nemen, ondanks dat het zwaar was werd het RI&E beoordeeld met een 7,9.

Het project was om een onboardingsprogramma te assembleren voor RENEW, ze hadden wel een onboardingsprogramma maar die was te stoffig. Rol van Hagar was om er een nieuw fris leven in te blazen en het te presenteren, aangezien Hagar het beste kan presenteren en een creatief mindset heeft. Presentatie werd beoordeeld met een 9 onboardingsprogramma werd beoordeeld met een 8,9.

Bij de Kruidvat was er een enorme stilte en altijd een rotzooi, omzet was maar een paar honderdjes per dag. Hagar was daar assistent filiaalmanager en besloot om de gehele winkel aan te pakken samen met een paar andere collega’s. Nadat alles klaar was begon er opeens meer bezoekers te komen, omzet steeg met zo een kleine 700%. Toen kwam de rayonmanager en die vond het niet kunnen, alles moest gaan volgens Kruidvat protocol en teruggezet worden op zijn plek. Hagar nam omzet van afgelopen maanden voordat the make-over plaats vond en de omzet van na de make-over en zei: vraag aan A.S. Watson welke cijfers ze liever willen zien.