Florence, een HRM student op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken!

Florence

Dit is Florence

Graag stel ik je voor aan Florence!

Florence (20 jaar) is een studente HRM en zit momenteel in haar laatste jaar van haar studie. Ze is vanaf februari op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken. In deze periode kan ze 2,5 dag meewerken en zal ze 2,5 dag in de week bezig zijn met haar afstudeeropdracht.

Nadat Florence de havo had afgerond heeft is ze gelijk met de studie HRM begonnen. Ze had voord deze studie gekozen vanwege het menselijke aspect en de brede insteek van de studie. Op haar studie zit ze helemaal op haar plek en heeft ze het erg naar haar zin. Vooral de stages vond ze leuk om tijdens haar studie te mogen doen. Deze staan ook beschreven onder het kopje ‘ervaringen’. Tijdens haar vorige stage heeft ze dan ook interesse gekregen in de werving en selectie.

Naast haar studie werkt Florence bij een kinderboerderij in het restaurant. Hier werkt ze in de bediening en pakt ze veel diverse werkzaamheden op zoals: de bediening, in de keuken staan en de kassa bijhouden. Tijdens haar werk vindt ze het leuk om veel in contact te zijn met de klanten van het restaurant.

Als minor volgt Florence de minor ‘toegepast psychologie’. Tijdens deze minor heeft ze veel geleert waarom mensen doen wat ze doen en hoe ze dit kan toepassen in haar eigen werkveld. Ze vond het een interessante minor, maar vond het soms ook wat aan de ‘zweverige’ kant.

Woorden die Florence omschrijven:
- Sociaal
- Vriendelijk
- Zelfstandig
- Behulpzaam
- Goed in luisteren

Na haar afstuderen zou graag willen aanblijven bij haar toekomstige stagebedrijf als het natuurlijke een goede match was. Kan deze topper bij jullie haar afstudeerstage doen?

Dit kan Florence voor je doen

- Werving en selectie werkzaamheden
- Meewerken op de HR afdeling
- Medewerkerstevreden onderzoek doen
- Het opzetten van een opleidingsbeleid en verzuimbeleid

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Florence heeft voor 20 weken stage gelopen bij een recruitment bedrijf genaamd Start People, in Den Haag. Hier heeft zij zich vooral bezig gehouden met de werving en selectie van sollicitanten voor verschillende soorten klanten. Haar werkzaamheden waren:
- Het schrijven en herschrijven van vacatures.
- Sollicitatie gesprekken voeren met kandidaten.
- Inkomende telefoons en mails beantwoorden.
- Begeleiden van de flexkrachten.
- Het verstrekken van informatie voor de flexkrachten.
- Beheer van het klantenbestand.
- Plaatsen van projecten in My Solution.
- Contracten opstellen voor flexkrachten.
- Voorstellen schrijven voor de opdrachtgevers (klanten) over de sollicitanten/kandidaten (flexkrachten).

Florence heeft voor 20 weken stage gelopen bij het schoonmaak bedrijf CSU, in Den Haag. Hier heeft zij veel administratieve werkzaamheden uitgevoerd. Haar werkzaamheden bestonden uit:
- Ondersteunen van allerlei HR-processen als, VOG’s aanvragen, dossiers nieuwe uitdienst namens medewerkers controleren, uitstroom administratie, brieven schrijven naar medewerkers, personeelsdossiers up-to-date houden en medewerkers screenen voor bijvoorbeeld opdrachtgever Politie Haaglanden.
- Ondersteunen bij overnames van nieuwe opdrachtgevers en/of andere schoonmaakbedrijven.
- Per zowel telefoon, als mail medewerkers te woord staan.