Eline, een student HRM op zoek naar een 10 weken stage vanaf april!

Eline

Dit is Eline

Ik wil je graag voorstellen aan Eline, Eline is een studente HRM en op zoek naar een stage van 10 weken vanaf eind april. Ze zit in haar eerste jaar van haar studie en gaat graag aan de slag met verschillende HR activiteiten. Na haar stageperiode is ze beschikbaar om verder te gaan in de vorm van een bijbaan, mocht de organisatie en de activiteiten goed bij haar aansluiten staat ze ervoor open om parttime door te gaan voor ongeveer 8 tot 12 uur in de week.

Eline is een rustig persoon, ze vindt het leuk om in haar vrije tijd af te spreken met vrienden. Daarnaast heeft ze een grote hobby, namelijk Nintendo games! Ze speelt graag spelletjes en dan vooral bijvoorbeeld Mario spellen. Naast het gamen is ze ook een groot muziek fan en vindt ze het leuk om naar concerten te gaan.

Eline is na het behalen van haar middelbare school diploma begonnen met de opleiding Creative Business. In eerste instantie leek dit haar een erg leuke studie, echter kwam ze er achter dat het toch niet goed bij haar paste. Ze heeft de keuze gemaakt om de switch te maken naar de opleiding HRM. HRM past volgens Eline een stuk beter bij haar. Ze heeft deze studie gekozen ook mede omdat een kennis van Eline ook dezelfde studie heeft afgerond. Ze zit in haar eerste jaar maar tot nu toe is zij erg positief. Ze is op dit moment druk op zoek naar een meewerkstage van ongeveer 10 weken. Ze vindt het leuk om op verschillende aspecten van HRM te ondersteunen.

Woorden die Eline omschrijven:
✔ Leergierig
✔ Nauwkeurig
✔ Doorzetter
✔ Analytisch

Eline is per 24 april beschikbaar om te beginnen in de vorm van haar stage!

Dit kan Eline voor je doen

✔ Meewerken binnen de HR afdeling
✔ Ervaring met alle Microsoft programma's
✔ Out of the Box denken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;