Yakup is een hbo student accountancy en zoekt op korte termijn een studiegerelateerde bijbaan voor minimaal 12 uur per week.

Muhammed Yakup

Yakup kan diverse financiële/administratieve werkzaamheden uitvoeren

Dit is Muhammed Yakup

Graag stel ik je aan Yakup!

Yakup is een hbo student accountancy. Na het vmbo wilde hij graag bij de politie. Gezien hij nog geen 18 was, koos hij voor de opleiding handhaver toezicht en veiligheid. Gedurende die studie kwam hij er toch achter dat het niet zijn ding was. Hij heeft hem wel succesvol weten af te ronden.

Gezien hij altijd wel goed was in cijfers, analytisch en economisch, koos hij voor de studie bedrijfsadministratie. Na deze studie succesvol afgerond te hebben, wilde hij graag doorstuderen. Aangezien hij goed is met cijfers en zijn vrienden ook accountancy gingen doen, koos hij voor die studie. Ook zit het een beetje in de familie, gezien zijn neef ook accountant is.

Ik heb Yakup leren kennen als een zeer ambitieuze en leergierige student. Naast zijn studie zoekt hij op dit moment een studiegerelateerde bijbaan. Zodat hij ook in de praktijk de kneepjes van het vak kan leren.

Dit kan Muhammed Yakup voor je doen

- Diverse financiële administratieve werkzaamheden
- Kan werken met exact online

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Yakup heeft in het eerste leerjaar een adviesrapport gemaakt van een fictief frisdranken fabriek. Hierbij werd er gebruik gemaakt van een interne en externe analyses, om een beeld te krijgen hoe Yakup een goed gericht advies kom schrijven voor de fabriek. Met behulp van de interne en externe analyse heeft Yakup een SWOT-analyse opgesteld en daarmee heeft die gericht advies kunnen geven wat de fabriek nodig heeft. Cijfer voor het adviesrapport 8.

Ook in het tweede leerjaar is Yakup bezig met een adviesrapport voor een fictief motorenfabriek. Hierbij wordt hetzelfde opzet gebruikt als in het eerste leerjaar. Het project van Yakup is momenteel nog niet af.